Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20200311-pressefoto-Erik-Langerud-Corona-Foto-SAS.jpg
Foto: Svein Andre Svendsen

All regional kampaktivitet avlyses

Norges Håndballforbund avlyser all regional kampaktivitet fra og med torsdag 12. mars.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vedtaket er fattet av en samlet nasjonal ledergruppe i Norges Håndballforbund (NHF). Nasjonal ledergruppe, som består av NHFs generalsekretær og regionenes daglige ledere, er samlet på Ullevaal Stadion onsdag for å vurdere de tydelige signalene fra Folkehelseinstituttet i lys av koronavirusets spredning.

Norges Håndballforbunds vedtak innebærer at all kampaktivitet i det regionale tilbudet stanses fra og med torsdag 12. mars.

Dette tilbudet består kort oppsummert av alle serier og kampaktiviteter i regi av Norges Håndballforbund, for begge kjønn og i alle aldersklasser - med unntak av REMA 1000-ligaen, 1. divisjon og 2. divisjon, som sorterer under det nasjonale tilbudet.

De tre sistnevnte serienivåene underlegges en fortløpende vurdering med hensyn til videre forløp.

Vedtaket vil få konsekvenser for opp- og nedrykk i seriesystemet. Norges Håndballforbund vil i løpet av de nærmeste dagene komme tilbake til hvordan dette løses.

- Dette er ikke noe vi gjør med lett hjerte, og jeg beklager den situasjonen som norsk håndball nå står overfor. Signalene fra helsemyndighetene er imidlertid så tydelige at dagens beslutning fremstår som en riktig avgjørelse, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.

**Her finner du oversikten over kommende kamper og tabeller i det nasjonale kamptilbudet