Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20210515-Hummel-ball-håndball-illustrasjon-Foto-Maren-S-Grini--640-x-360.jpg
Foto: Maren S. Grini / NHF

Stans i det meste av kampaktiviteten

De neste fire ukene må det aller meste av kampaktiviteten i Håndball-Norge settes på vent.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble klart da regjeringen presenterte sin nye tiltaksliste mandag 13. desember. Unntaket er REMA 1000-ligaen for begge kjønn, som kommer innunder toppidrettsbegrepet. Der kan kamper fortsatt spilles som planlagt, men med sterkere publikumsbegrensninger enn før.

OBS! NM-finalene som er berammet til 29. desember, er også definert som toppidrett i denne sammenhengen. Norges Håndballforbund vil i løpet av kort tid komme tilbake med mer informasjon rundt hvordan NM-finalene skal gjennomføres.

For alle andre klasser, turneringer og serier er det stans i kampaktivitet med umiddelbar virkning, med varighet til og med 11. januar. Hva dette videre betyr for kamptilbudet i siste halvdel av sesongen, vil Norges Håndballforbund komme tilbake til. Her vil sentralleddet håndtere det nasjonale kamptilbudet, mens den enkelte region styrer det regionale tilbudet.

Også treningsaktiviteten påvirkes. Norges Håndballforbund er i dialog med de rette instanser for å innhente avklaringer om hva de nye endringene innebærer for Håndball-Norge, og vil kommunisere dette når vi har fått bekreftet informasjon.

I mellomtiden henviser vi til artikkelen Norges Idrettsforbund har publisert mandag kveld, hvor det fremgår hva regjeringens siste tiltaksliste betyr for idretten generelt.