Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20210515-Hummel-ball-håndball-illustrasjon-Foto-Maren-S-Grini-IMG_9927-640-x-360.jpg
Foto: Maren S. Grini / NHF

Mulig å søke på nye krisepakker

Det er nå åpent for å søke på to ulike tilskuddsordninger for idretten. Fristen for begge er 18. januar 2022.

Den første ordningen, som forvaltes av Lotteri- og stiftelsestilsynet, er «tilskudd i forbindelse med arrangement eller aktiviteter for 2021», som er forlenget ut året, og gjelder for perioden 1. november til 31. desember. Søknadsfristen er 18. januar 2022.

Formålet med ordningen er å stimulere til aktivitet i frivillige lag og organisasjoner, men den gjelder også arrangement eller aktivitet som må avlyses på grunn av restriksjoner eller råd fra myndighetene i forbindelse med covid-19, melder Norges Idrettsforbund

Les mer om ordningen og søk her

I tillegg er det nå mulig å søke om «tilskudd til publikumsarrangement av nasjonal verdi». Denne ordningen gjelder for arrangement som er planlagt arrangert i Norge i perioden 1. november til 31. desember 2021. Internasjonale mesterskap på seniornivå som EM, VM, NM, verdenscup og landskamper er omfattet av ordningen. Det samme er seriespill på øverste nivå i lagidretter – altså blant annet REMA 1000-ligaen i håndball.

Ordningen gjelder fra 1. november til 31. desember 2021, og søknadsfristen er også her 18. januar 2022.

Les mer om ordningen og søk her