Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20210515-Hummel-ball-håndball-illustrasjon-Foto-Maren-S-Grini-IMG_9927-640-x-360.jpg
Foto: Maren S. Grini / NHF

Mulig å søke på nye krisepakker

Det er nå åpent for å søke på to ulike tilskuddsordninger for idretten. Fristen for begge er 18. januar 2022.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den første ordningen, som forvaltes av Lotteri- og stiftelsestilsynet, er «tilskudd i forbindelse med arrangement eller aktiviteter for 2021», som er forlenget ut året, og gjelder for perioden 1. november til 31. desember. Søknadsfristen er 18. januar 2022.

Formålet med ordningen er å stimulere til aktivitet i frivillige lag og organisasjoner, men den gjelder også arrangement eller aktivitet som må avlyses på grunn av restriksjoner eller råd fra myndighetene i forbindelse med covid-19, melder Norges Idrettsforbund

Les mer om ordningen og søk her

I tillegg er det nå mulig å søke om «tilskudd til publikumsarrangement av nasjonal verdi». Denne ordningen gjelder for arrangement som er planlagt arrangert i Norge i perioden 1. november til 31. desember 2021. Internasjonale mesterskap på seniornivå som EM, VM, NM, verdenscup og landskamper er omfattet av ordningen. Det samme er seriespill på øverste nivå i lagidretter – altså blant annet REMA 1000-ligaen i håndball.

Ordningen gjelder fra 1. november til 31. desember 2021, og søknadsfristen er også her 18. januar 2022.

Les mer om ordningen og søk her