Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Arkiv: J/G 2005/2006 (2021/22)

Scandic Lerkendal er vårt primærhotell våren 2022. Har vi booket hotellrom annen plass vil du få beskjed. Ved reise med fly går flybussen direkte fra Værnes til hotellet. Det ligger matbutikker på ca. 5 minutter gåavstand fra hotellet, med åpningstider 07:00 - 23:00. 

For de som benytter fly på hjemreisen kan man ta rutebuss inn til sentrum og ta flybuss videre til Værnes. Om det lar seg gjøre kan man få skyss av spillere/spillerutviklere som kjører retning Værnes for å gå på flybussen fra egnet holdeplass. 

Samling i Utleirahallen:

Holdeplass for buss er 100 meter fra hotellet. Ta buss nummer 11 mot Risvollan. Gå av på holdeplass "Risvollan senter" og gå 10-15 min ned til hallen. Det er også dagligvarebutikk på senteret ved bussholdeplassen hvor det er mulighet for å kjøpe med seg lunsj hvis man ikke smører matpakke på hotellfrokosten.

Samling i Trondheim Spektrum:

Holdeplass for buss er 100 meter fra hotellet. Ta en av bussene som går i retning sentrum. Gå av på "Studentersamfunnet" og gå 10-15 min ned til hallen. Det er dagligvarebutikk på vei ned mot hallen ved St. Olavs hvor det er mulighet for å kjøpe med seg lunsj hvis man ikke smører matpakke på hotellfrokosten.