Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

årets bhåndballtrener 2 640x360.png
Lene Stenseth fra klubben SIF/Hessa ble kåret til Årets Barnehåndballtrener i Region Nord. Her sammen med laget sitt.

Årets barnehåndballtrener regionalt er kåret

Juryarbeidet med å kåre Årets Barnehåndballtrener regionalt er ferdig. Her er det seks vinnerne.

Mange dyktige barnehåndballtrenere ble nominert i kåringen av Årets Barnehåndballtrener, og nå er de regionale vinnerne kåret. Juryene melder at det var svært krevende å skulle velge kun én vinner i hver region, men nå er altså resultatet klart. Bli bedre kjent med de seks vinnerne: 

Årets Barnehåndballtrener i Region Sør

Forrige ukes håndballtrening for Notodden G11 ble avbrutt en halvtime før slutt da Trine Brox, styremedlem i Region Sør, Vibeke Gretland Thoresen, barnehåndballansvarlig i regionen, styreleder og medlemmer fra Notodden Håndballag kom inn i hallen med fanfare, blomstrer, diplom og en sjekk fra Norsk Tipping.

Trener Hæge Mælandsmo Lund skjønte ikke umiddelbart hva som skjedde, og hun ble svært overrasket og glad da hun skjønte at hun hadde gått helt til topps i kåringen av Årets barnehåndballtrener i Region Sør. 

- Det er fryktelig gøy og moro å bli kåret til Årets barnehåndballtrener regionalt. Det betyr at noen ser hva man holder på med, og det er godt å vite. Det er veldig moro å være sammen med gutta, og jeg ser hvor mye de lærer i løpet av et år og i løpet av en kamp. Målet er å få lært alle gutta noe. Jeg blir ydmyk og nesten litt flau, sier treneren.

Les hele intervjuet med Hæge her!

Årets Barnehåndballtrener i Region Vest

Det var en meget overrasket og glad Julie Fromreide som åpnet døren til kontoret sitt på Askøy. Der fikk hun overrakt lykkeønskninger, blomster, kake, diplom og gavesjekk.

- Dette er helt overveldende og meget uventet, sa den ferske vinneren. 

- Jeg brenner for at barn skal drive med idrett. For meg er det ikke så nøye hvilken idrett de driver på med, så lenge de er aktive. At de velger håndball er jo bare et stort pluss, siden det er den idretten som er mitt hjerte nærmest.

Les hele intervjuet her!

Årets Barnehåndballtrener i Region Innlandet

Iselin Løkken fra HK Vestre Toten er trener for jenter og gutter 6, og gutter 14. Hun har et stort engasjement for lagene og spillerne sine, både på og utenfor banen, og omsorgen og engasjementet hennes har definitivt blitt satt pris på. Det har nå ført til at Løkken er kåret til Årets barnehåndballtrener i Region Innlandet. 

- Det er kjempehyggelig at jobben jeg legger ned blir satt pris på, veldig rørende og utrolig koselig! Jeg ble veldig glad og takknemlig da jeg fant ut at jeg hadde blitt nominert, og ikke minst ekstremt overrasket av å bli kåret til Årets barnehåndballtrener. Det er stas!

Les hele intervjuet med Iselin her!

Årets Barnehåndballtrener i Region Nord

Lene Stenseth fra klubben SIF/Hessa på Sunnmøre har fått utdelt premien for Årets Barnehåndballtrener fra NHF Region Nord.

Til vanlig er Lene trener for tre forskjellige håndballag og hadde forberedt seg på en helt vanlig trening tirsdag kveld. I stedet for vanlig oppvarming med laget i hallen, ble hun overrasket av soneleder Einar Nordhus som kunne overrekke henne blomster og en gavesjekk som vinner.

- Jeg er helt stum. Jeg ble veldig overrasket av dette her. Når jeg tenker på alle de nominerte, og de flinke trenerne som var med på denne siste runden, så føler jeg meg veldig beæret, og jeg er veldig glad for dette selvfølgelig. 

Les hele intervjuet her!

Årets Barnehåndballtrener i Region Øst

Lena Myrbråten Nilsen ble overrasket med verdisjekk på 10.000 kr, kake og blomster på trening i forrige uke. Leder i klubben Raumnes & Årnes, Mari Sundet Johnsen, hadde klart å holde på hemmeligheten helt frem til overrekkelsen. Sammen med et par allierte, ble det en perfekt overrekkelse. 

- Å bli nominert var kjempegøy! At det var hele fire stykker fra klubben som hadde nominert meg, var veldig gøy, sa hun.

Les hele intervjuet og se video fra overrekkelsen her!

Årets Barnehåndballtrener i Region SørVest

Astrid Haugland fra Ålgård HK trodde hun skulle på trening, men fikk seg heller en stor overraskelse.

Midt under treningen dukket leder Kristine Jøntvedt og Robert Gya opp sammen med flere trenerkollegaer og Astrid sine spillere. Nestleder i Regionstyret, Kim Eide, og Natasha Lindanger fra administrasjonen overrakte en sjekk på 10 000 kr og flotte blomster til vinneren.

- Jeg ble kjempeoverrasket. Det er kjekt å bli satt pris på av klubben for arbeidet som legges ned, sier hun med stor entusiasme i stemmen.

- Jeg ønsker at alle skal ha gode opplevelser gjennom håndballen.

Les hele intervjuet med Astrid her!

Alle de regionale vinnerne inviteres til Topphåndballseminar i Sandefjord 9.-11. juni 2023, hvor en nasjonal jury vil kåre Årets Barnehåndballtrener blant de seks regionale vinnerne. Klubben til den nasjonale vinneren vinner ytterligere 20.000 kr.

Vi gratulerer alle vinnerne!