Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

årets bhåndballtrener 22_23 640x360.png

Årets Barnehåndballtrener Region Nord

Lene Stenseth fra klubben SIF/Hessa på Sunnmøre har fått utdelt premien for Årets Barnehåndballtrener fra NHF Region Nord.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Til vanlig er Lene trener for tre forskjellige håndballag og hadde forberedt seg på en helt vanlig trening tirsdag kveld. I stedet for vanlig oppvarming med laget i hallen, ble hun overrasket av soneleder Einar Nordhus som kunne overrekke henne blomster og en gavesjekk som vinner.

årets bhåndballtrener 22_23 640x360.png

Hvordan føltes det å være nominert først og fremst?

- Jeg skal være ærlig, jeg visste ikke at noen hadde nominert meg før flere fra klubben sa at jeg fortjente dette. Så jeg visste veldig lite om prosessen frem til kandidatene ble offentliggjort hos Region Nord, sier Lene.

Hvordan føles det å bli kåret til Årets Barnehåndballtrener i Region Nord?

- Jeg er helt stum. Jeg ble veldig overrasket av dette her. Når jeg tenker på alle de nominerte, og de flinke trenerne som var med på denne siste runden så føler jeg meg veldig beæret, og jeg er veldig glad for dette selvfølgelig. Ønsket mitt er at denne premien skal brukes av klubben til å kjøpe inn litt mer utstyr. Dessverre så har vi ikke en helt egen hall enda, så vi må dele opp våre treninger i forskjellige haller, av og til så mangler vi litt utstyr så håper at dette kan hjelpe litt.

Hva er det som gjør at du brenner for barnehåndball og alderen du trener?

- Å, det er så mange ting som gjør at jeg er trener for håndball. Mange andre kan ha hobbyer av forskjellige slag. Men når jeg får være med disse på trening, se den entusiasmen alle sammen har, det gjør det verdt det. Det gir meg så mye glede å se når spillerne føler mestring, når vi trener på ting og man lykkes i situasjoner da føler jeg meg også stolt. Også er det en fantastisk gjeng dette her.

årets bhåndballtrener 2 640x360.png

Lene Stenseth var en av fem kandidater som fikk flest stemmer i Region Nord. Etter stemmeavgivningen var ferdig bestemte en lokal jury den endelige vinneren som Årets Barnehåndballtrener.