Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

RØ_Årets Barnehånballtrener 2023_Lena.jpg
Lena Myrbråten Nilsen er Årets Barnehåndballtrener i Region Øst

Lena er Årets Barnehåndballtrener

Vi gratulerer Raumnes & Årnes med fokus og satsning på trenere, og premien på 10.000,- fra Norsk Tipping.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Årets barnehåndballtrener er en kåring som gjennomføres av Norges Håndballforbund (NHF) og Norsk Tipping gjennom konseptet Grasrottrener.

I vår region fikk fem veldig verdige kandidater flest stemmer og fikk dermed muligheten til å bli kåret til Årets barnehåndballtrener regionalt.

Tirsdag denne uken kunne vi overraske og gratulere Lena Myrbråten Nilsen som vinner i Region Øst! Hun er nå med i finaleheatet om å bli Årets Barnehåndballtrener på nasjonalt nivå. Denne kåringen og utdelingen skjer under Topphåndballseminaret i Sandefjord 9. - 11. juni. Lena er selvsagt invitert med opphold under hele helgen.

Leder i Raumnes & Årnes, Mari Sundet Johnsen, hadde klart å holde på hemmeligheten helt frem til overrekkelsen. Sammen med et par allierte, ble det et perfekt arrangement – med både kake og blomster fra klubben.

I tillegg til Lenas personlige diplom, mottar Raunes & Årnes ti tusen kroner til klubben, som anbefales å bruke premien til fortsatt investering av trenerne.

Beskrivelsen av Lena er som «tatt ut ifra boken om en perfekt barnehåndballtrener». Hun jobber etter NHF sine verdier i praksis. Her er søkelyset på godt mestringsmiljø både på treninger og i kamper - og krydrer det hele med masse håndballglede.

Artikkelen fortsetter under bildet

RØ_Årets Barnehånballtrener 2023.jpg

Lena har allerede tatt flere moduler av trenerutdannelsen og er ivrig på å lære mer.

Gjennom Lena har håndballen en ambassadør som sørger for inkludering av alle, også foreldrene – noe som er helt avgjørende for å lykkes. På den måten føler alle tilhørighet og godt miljø skapes.

Alle skal trives på laget og Lena jobber med dette både i hallen og utenfor. Pepperkakebaking og fellesturer for å se på kamper med Romerike ravens, samt kveldsmat på klubbhuset.

Lena er opptatt av at alle skal bli sett og føle seg inkludert, uavhengig av ferdighetsnivå. Nå er det hun som har blitt sett!

«Alle barnehåndballag skulle hatt en Lena!».

På spørsmålet om hvordan det er å bli kåret til Årets barnehåndballtrener i Region Øst, svarer Lena at det var overraskende, men en ære og gøy å bli sett for det man gjør.

- Å bli nominert var kjempegøy! At det var hele fire stykker fra klubben som hadde nominert meg, var veldig gøy.

Årsaken til at Lena brenner så veldig for barnehåndballen er ifølge henne selv generelt barnehåndball. Ikke bare i egne lag – men det at hele klubben har vokst vanvittig de siste årene, er stort. Å jobbe med barnehåndball er givende, for barna gir mye tilbake til henne.

Se filmen fra overraskelsen her: