Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Julie Fromreide 360x640.jpg

Årets regionale barnehåndballtrener

Onsdag 26.4 var dagen hvor Årets barnehåndballetrener i Region vest skulle overraskes, og spenningen var i topp.

Her er vinneren

imageikyzr.png

Istedenfor å møte henne i idrettshallen, valgte vi å overraske henne på arbeidsplassen. Lokalpressen Askøy 24 var selvfølgelig også på plass.

Det var en meget overrasket og glad Julie Fromreide som åpnet døren til kontoret sitt på Askøy. Her fikk hun overrakt lykkeønskninger, blomster, kake, diplom og gavesjekk. « Dette er helt overveldende og meget uventet» sier en ydmyk nybakt vinner av tittelen: Året barnehåndballtrener Regionalt.

Hvordan føles det å bli kåret som årets barnehåndballtrener regionalt?

-det er veldig hyggelig. Utrolig kjekt å bli satt pris på. I tillegg er det meget overraskende at det var meg som skulle vinne denne kåringen.

Hvordan var det å bli nominert?

-Det var veldig hyggelig. Det er selvfølgelig veldig kjekt å bli anerkjent for det man gjør, men mest av alt så synes jeg at det er utrolig gøy.

Hva er det som gjør at du brenner slik for barnehåndball?

-jeg brenner for at barn skal drive med idrett. For meg er det ikke så nøye hvilken idrett de driver på med, bare at de er aktive. At de velger håndball er jo bare et stort pluss, siden det er den idretten som er mitt hjerte nærmest.

-Det er også viktig for meg at alle finner seg til rette i idretten, og finner et tilbud som passer for den enkelte. Derfor er jeg også trener for et barnelag i Tilrettelagt håndball, som er NHF’s tilbud til alle barn med funksjonsnedsettelse. Her er vi pr i dag 7 aktive spillere, og har selvfølgelig plass til flere.

Jeg er veldig glad i å tilbringe mye tid i hallen. Jeg synes det er så kjekt, og barna mine er stort sett alltid med mig. Noen ganger spiller de håndball, andre ganger leker de bare med sine venner i hallen.

I tillegg til å være trener for Askøy G 9 snart 10, så er Julie som nevnt også trener for klubbens Tilrettelagte barnehåndballag. Hun er styreleder i klubben, og hun sitter som klubbens guttehåndballansvarlige.

De har 19 gutter på laget, som denne sesongen har vært minigutter for Bergen håndball, som de også har et samarbeid med. Å være minigutt betyr at man ved Bergen sine hjemmekamper får være innløpere og gratis billetter til kampene.

-vi har et stort fokus på guttehåndballen. Vi var da også så heldig å få være landslagsmaskotter da det var EM kval i Åsane Arena i mars. Det var stort for guttene.

Vi har også arrangert guttehåndballdag og håndballskoler. Vi merker at begge deler bære frukt og at guttegruppen stadig vokser. Det er vi selvfølgelig glad for.

Her er vinneren sammen med Daglig leder i Askøy Håndball, Christine Ullestad 

imagey29kf.png