Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Årets barnehåndballtrener Innlandet.jpg

Årets barnehåndballtrener 2023 i Region Innlandet

Iselin Løkken fra HK Vestre Toten er Årets barnehåndballtrener 2023 i Region Innlandet!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Iselin er trener i HK Vestre Toten for jenter og gutter 6, i tillegg til at hun er trener for gutter 14, noe hun har vært fra de var seks år gamle.

Hun har et stort engasjement for lagene og spillerne sine, både på og utenfor banen. Omsorgen og engasjementet hennes har definitivt blitt satt pris på.  

Hvordan er det å bli nominert og ikke minst kåret til årets barnehåndballtrener?

- Kjempehyggelig at jobben jeg legger ned blir satt pris på, veldig rørende og utrolig koselig! Jeg ble veldig glad og takknemlig da jeg fant ut at jeg hadde blitt nominert, og ikke minst ekstremt overrasket av å bli kåret til Årets barnehåndballtrener. Det er stas!

Hva er det som gjør at du brenner sånn for barnehåndballen?

- Da jeg selv var spiller hadde jeg dyktig barnehåndballtrener som var trygg og omsorgsfull og som så alle. Dette betydde mye for meg som spiller og noe jeg har satt stor pris på. Dette har inspirert og motivert Iselin og noe hun bevisst har tatt med seg inn i trenerrollen for barn og unge. – Det er viktig å være en inspirerende trener som bryr seg og har omsorg for spillerne sine.

Gutter 14 er et bevis på at Iselin har rett i dette. Hun startet opp laget da de var 6 år gamle. På den tiden var de kun fem-seks spillere. Med årene har det kommet med flere og flere, og i dag er de så mange som 24 spillere. Dette kan Iselin ta mye av æren for.  
- Det har vært viktig å ha fokus på det sosiale for å bygge laget, være gode venner og ha det gøy sammen, gjerne gjennom cuper og andre sosiale aktiviteter. Det er viktig å se spillerne på trening, men også utenfor treningstid. Dialogen og samarbeidet med foreldrene i lagene er også bra. De er positive og står på. Dette bidrar til godt miljø i lagene og gjør jobben som trener bedre.

Iselin har allerede vært gjennom en hel sesong som trener for 6-åringene i klubben, og de er uten tvil i de beste hender!

Vi gratulerer Iselin som vinner og ønsker henne lykke til videre i trenergjerningen, både som barnehåndballtrener og ungdomstrener!

Årets barnehåndballtrener Innlandet 2.jpg