Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

hbnytt mai.jpg

Håndballnytt mai 2024

Håndballnytt er NHF Region Innlandets månedlige nyhetsbrev der du kan lese om alt som rører seg i regionen!

Hei alle håndballvenner!

Her kommer denne månedens Håndballnytt! Under finner du de viktigste sakene for den neste perioden.

Dobbeltkamp i Gjøvik Fjellhall
imageexc4.png

Tirsdag 16. juli kommer både Håndballjentene og Håndballgutta til Gjøvik Fjellhall! Dette blir siste test for landslagene før de reiser til OL i Paris, og Danmark og Spania kommer på besøk! Billettsalget går unna, dette vil du ikke gå glipp av! Mer info.

NB: klubbilletter er tilgjengelige!

Regionmesterskapet i beachhåndball
Moelven beach_NHF-01 (1).png

Årets RM Beach foregår som vanlig i Moelv, helga 7.-9. juni. Vi gleder oss til en helg fylt av beachhåndball og festivalstemning! Kampoppsettet er publisert. Sjekk denne siden for siste nytt om RM Beach! Det er viktig at alle deltakende lag tar en titt innom reglementet for RM Beach og Jump Minibeach.

Sesongreglement 2024/25
640x360_viktig-info.jpg

Det er viktig at alle setter seg godt inn i dette regelverket, og gjør seg kjent med hvor en finner svar på alt en lurer på i forbindelse med på påmelding til og gjennomføring av seriekamper i sesongen 2024-25. Reglementet finner du her.

Dommerkvote sesongen 2024/25
dommer noterer.jpeg

For sesongen 2024-2025 må alle lag i Region Innlandet stille med nok dommere. Klubbene må stille med aktive dommere i forhold til antall påmeldte lag i Regionserien (fra og med 13 år). Les mer om dommerkvoten.

Klubbhuset
Klubbhuset_1-3_blå

Flere klubber i Innlandet har signert Klubbhuset-avtale, og vi ser frem til å signere avtale med enda flere klubber. Les mer om Klubbhuset!

Trenerutdanning
blobid7.png

Det er begynt å planlegge oppstart av nye runder med Trener 1 i august og utdanningsløp i Kongsvinger, Gjøvik/Toten, Lillehammer og Hamar-området.

Oppstartsdatoer Trener 1 Modul 1-4 i august:
Modul 1 og 2 14/8, Modul 3 21/8, Modul 4 28/8 og Modul 11 10/9.

Påmeldingsmuligheter og mer informasjon om Trener 1-utdanning kommer på være nettsider under Trenerutdanning RI før vi tar sommerferie. Det vil bli oppstart av ny Trener 2 i januar/februar 2025.

Vil din klubb arrangere Isbjørnkøppen?
blobid3.png

Vi har åpnet opp søknadsportalen der man kan søke om å få arrangere Isbjørnkøppen til høsten! Å arrangere Isbjørnkøppen er positivt for klubbens økonomi, men det er også en måte å bygge klubb og frivillighetsapparat på. Søknadsfristen er 15. juni og arrangementene blir tildelt kort tid etter dette. Les mer og søk her.

Gladmandag!
lfh09 sluttspill.JPG

Hver mandag deler vi en gladsak om håndballaktivitet i Region Innlandet på Facebook og Instagram. Vi trenger flere forslag til gladsaker! Ikke nøl med å sende oss en melding på Facebook og foreslå den neste gladsaken som deles!