Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20240430 LMS LKS dobbeltkamp.jpg

Billettsalget i gang til dobbeltkampen på Gjøvik

16. juli spiller begge landslagene i Gjøvik Fjellhall. Nå er det mulig å kjøpe billetter til stjernefesten!

Dette blir første gang siden 2016 at våre to landslag spiller kamp samme dag og i samme hall. Håndballjentene er først ut. Deres motstander er Danmark, med avkast kl. 18.15 i Gjøvik Fjellhall.

Håndballgutta møter Spania i samme arena kl. 20.30. Dette blir den siste testen på hjemmebane for alle lag og spillere før OL i Paris halvannen uke senere.

Billetter til dobbeltkampen i Gjøvik Fjellhall kjøper du her!

- Veldig kult! Jeg tror det er gøy for norsk håndball å få et sånt storarrangement, sier Håndballjentenes kaptein Stine Bredal Oftedal.

- Ikke minst så er det veldig gøy at både vi og gutta skal til OL. Det var jo helt perfekt sånn sett. Så jeg synes det blir en god oppladning for norsk håndball inn mot OL, sier hun videre.

- Vi håper på stappfull hall og stor interesse rundt kampene. Jeg tror det blir en artig opplevelse å være der, både for oss og for publikum, sier Håndballguttas bakspiller Simen Lyse.

Håndballgutta spilte sist på Gjøvik i fjor vår, i full hall og med strålende rammer. Da var ikke Lyse med, men han har til gjengjeld markert seg svært positivt for landslaget etter debuten høsten 2023.  

- Det blir utrolig kult med så mange OL-klare lag i samme arrangement på samme dag. Siden det er rett før OL starter, blir det også viktige kamper. Det er da man ønsker at spillet skal sitte og at samhandlingen skal være perfekt, så alle kommer nok til å gi alt for å sikre seg den siste finpussen før OL, sier Lyse.

Hver OL-tropp vil bestå av 14 spillere. Hvem som tas ut, blir klart i sommer.

Gjøvik Fjellhall har en kapasitet på 5000 tilskuere. Billettsalget startet 15. mai kl. 12.00.

Sikre deg dine seter her!

Program 16. juli, Gjøvik Fjellhall

Kl. 18.15: Norge-Danmark (kvinner)

Kl. 20.30: Norge-Spania (menn)

Kampene sendes på TV 2s kanaler.

Les mer om Håndballjentene
Les mer om Håndballgutta