Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Årets barnehåndballtrener_RØ.jpg
Trude Waagan fra Ullern ble stemt frem som Årets Barnehåndballtrener i Region Øst. Her sammen med laget sitt.

Vinnerne av Årets barnehåndballtrener

Stemmene er talt opp: Dette er de regionale vinnerne av Årets Barnehåndballtrener!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mange dyktige barnehåndballtrenere ble nominert i kåringen av Årets Barnehåndballtrener, og nå er de regionale vinnerne kåret. Bli bedre kjent med de seks vinnerne: 

Årets Barnehåndballtrener i Region Sør

Anne Tveråen Solli fra Hei IL ble stemt frem som vinner av den regionale kåringen i Region Sør. Hun ble møtt med fanfare og smilende håndballspillere da styreleder Gro Gulliksen var i hallen for å overrekke premien. 

- Det var veldig overraskende å bli nominert. Jeg var på jobb og så det ikke med en gang, men når responsen og gratulasjonene kom syns jeg det var veldig moro. Hei er jo en liten klubb og det gjør det litt ekstra stas, sa vinneren. 

Les hele intervjuet med Anne her! 

Årets Barnehåndballtrener i Region Vest

Torsdag den 28. april ble Årets Barnehåndballtrener i Region Vest overrasket midt under en 3. divisjonskamp mellom Os og Bønes. Ruth Moberg ble veldig glad og rørt over å ha vunnet prisen.

- Det er en stor ære. Jeg vet at det finnes veldig mange andre flinke barnehåndballtrenere, så at det nettopp var meg som vant, det er jeg VELDIG glad og stolt over. Samtidig så føles det et eller annet sted litt rettferdig og, sa hun. 

Les hele intervjuet her!

Årets Barnehåndballtrener i Region Innlandet

Trenerens engasjement og innsats i Varde IL Håndballgruppe har blitt lagt merke til og settes stor pris på. Det har nå ført til at Janne Elisabeth Viken er blitt kåret til Årets barnehåndballtrener i Region Innlandet. 

- Det er mange trenere som opplever at de er alene rundt et lag. Jeg synes det er viktig å ufarliggjøre trenerrollen. På den måten tør flere voksne å bidra rundt lagene, noe som gagner både spillere og trenere, sier Janne og påpeker at de er flere som er sammen om å bidra for barnehåndballen i Varde.

- Flere her hadde fortjent denne prisen. Likevel betyr det mye for meg at jeg har blitt både nominert og stemt på.

Les hele intervjuet med Janne her!

Årets Barnehåndballtrener i Region Nord

Onsdag kveld ble Guro Vedul Tronstad fra Aasguten IL overrasket med verdisjekk på kr 10 000,- og diplom som Årets Barnehåndballtrener. Trenerne i klubben var samlet i Åsenhallen for sesongavslutning, og hedersgjesten var helt uvitende om at NHF Region Nord skulle dukke opp på avslutningen. 

- Det er viktig for meg at barna har en trygg arena når de vokser opp, noe jeg selv satte stor pris på da jeg var lita. Jeg håper at alle de spillerne jeg har vært trener for føler på en tilhørighet og trygghet rundt det å være på et lag, sa Guro.

Les hele intervjuet her!

Årets Barnehåndballtrener i Region Øst

Trude Waagan fra Ullern forstod ikke hvorfor noen dukket opp uanmeldt og «forstyrret» under en trening tirsdag ettermiddag denne uken. Men så skjønte hun hvorfor: 

- Det er kjempegøy. Jeg synes det er veldig gøy å holde på med de fantastiske barna og ungdommene vi har her og bruker mye tid på det. Det er sikkert mange som hadde fortjent dette, men det er gøy, sa Trude etter å ha fått beskjeden om at hun er stemt frem som Årets Barnehåndballtrener i Region Øst. 

Les hele intervjuet her!

Årets Barnehåndballtrener i Region SørVest

Vibeke Nordbø fra Randesund IL er kåret til Årets Barnehåndballtrener i Region Sørvest. Midt i en trening denne uken, marsjerte en gjeng spillere, foreldre, trenere, representanter fra styre-  og administrasjon i klubben og i Region SørVest inn i hallen med heiarop og taktfast klapping.

Det ble både tårer, latter og glede fra vinneren. 

- Det er mye følelser nå. Det er helt overveldende å bli satt sånn pris på, men også til glede og inspirasjon. Jeg brenner så for barna, at vi kan skape et miljø de trives i, lage arrangementer, gi dem utfordringer og lære om samhold. Jeg elsker dem alle!

Les hele intervjuet med Vibeke her!

Alle de regionale vinnerne inviteres til Topphåndballseminar i Sandefjord 10.-12. juni 2022, hvor en nasjonal jury vil kåre Årets Barnehåndballtrener 2022 blant de seks regionale vinnerne. Klubben til den nasjonale vinneren vinner ytterligere 20.000 kr.