Annonse:
Verdiløftet
Annonse:
Verdiløftet

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Årets barnehåndballtrener region vest 2022.jpg

Årets barnehåndballtrener

Årets Barnehåndballtrener i Region Vest ble overrasket midt under en 3. div kampen mellom Os-Bønes.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rammen rundt overraskelsen kunne ikke vært bedre:

3. div kamp, salg av popcorn og slush, høy musikk, mange superengasjerte tilskuere og en fantastisk stemning og atmosfære i hallen. I pausen skulle det for første gang deles ut Brit’s Ildsjel Fond til to ungdommer i Os Turn Håndball. To ungdommer som utmerker seg som gode forbilder og gode medspillere for både venner på laget, dommer, trener og klubb.

Etter de to prisene ble delt ut, inviterte Daglig leder Christin Bugge, Barnehåndballansvarlig i RV, Lisbeth A. Voldsund, ut på banen. Årets barnehåndballtrener skulle bli overrasket med diplom og sjekk pålydende 10.000 kr.

Årets barnehåndballtrener i Region Vest er Ruth Moberg i Os turn håndball.

Med ord og utsagn som: omsorgsfull, raus, fantastisk, stiller alltid opp, økt spillerstall i koronatiden, sosialt fokus gir også godt sportslig utslag og mye mer, går Ruth Moberg fortjent av med seieren som Årets Barnehåndballtrener Regionalt. På Topphåndballseminaret i juni, vil en jury bestemme om Ruth går hele veien og blir: Årets barnehåndballtrener Nasjonalt.

Ruth ble både overrasket, veldig glad og rørt over å ha vunnet denne prisen. Vi tok en prat med vinneren og hennes tanker rundt prisen: 

Hvordan føles det å bli kåret til Årets barnehåndballtrener regionalt?

- Det er en stor ære. Vet at det finnes veldig mange andre flinke barnehåndballtrenere, så at det nettopp var meg som vant, det er jeg VELDIG glad og stolt over. Samtidig så føles det et eller annet sted litt rettferdig og. Jeg bruker mye tid og gjør mye for klubben, så dette er en flott anerkjennelse som jeg setter uendelig pris på! Jeg synes det er så kjekt å være trener, og jeg har, og har hele tiden hatt, en fin heia gjeng rundt meg. Da jeg tok Trenerattesten (NIF) for en stund tilbake, føles alt bare så riktig. Jeg står veldig for det som står der, og har gjort det så lenge som jeg har vært Barnehåndballtrener. Og det har jeg vært lenge..

Hvordan var det å bli nominert?

- Veldig overraskende og veldig uventet!

Hva er det som gjør at du brenner slik for barnehåndballen?

- Det er leken, samholdet, gleden og det å se utviklingen hos spillerne.. Jeg liker å gi barn glede. La dem få være en del av et lagspill og kjenne på det å være en del av noe, være med å bidra til et fellesskap.

Jeg synes rett og slett at jeg er med å gi barna gode liv!

Alle i region Vest gratulerer så mye og ønsker lykke til videre med nominasjon nasjonalt.