Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trude Waagan fra Ullern

Årets regionale barnehåndballtrener

Årets Barnehåndballtrener i Region Øst, Trude Waagan, ble overrasket under trening tirsdag 3. mai.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Årets Barnehåndballtrener er en kåring som gjennomføres av Norges Håndballforbund (NHF) og Norsk Tipping gjennom konseptet Grasrottrener.

Fra 1.-20. mars kunne håndballinteresserte nominere sin kandidat som Årets Barnehåndballtrener i hver region. Mange flotte trenere ble nominert, og fem kandidater gikk videre her i Region Øst. Alle over 18 år kunne deretter stemme én gang i løpet av en periode frem til 12. april.

Vinneren ble altså Trude Waagan fra Ullern – som ikke forstod hvorfor noen dukket opp uanmeldt og «forstyrret» under en trening tirsdag ettermiddag denne uken. Her var Ullern representert med nestleder Øyvind Brandt og Sportslig leder Vigdis Holmeset. 

Anki Lian Spanic fra Norges Håndballforbund Region Øst hadde med en sjekk fra Norsk Tipping på hele 10.000,- til klubben, samt et personlig diplom til Trude, som bevis på tittelen Årets Barnehåndballtrener regionalt! Nå er Trude med i finaleheatet om å bli Årets Barnehåndballtrener på nasjonalt nivå. I tillegg får hun dekket opphold og deltagelse på Topphåndballseminaret i Sandefjord 10.–12. juni.

Artikkelen fortsetter under bildet.Årets barnehåndballtrener_RØ.jpg

Bakgrunn for nominasjon

Trude Waagan har gjennom en årrekke vist et engasjement langt over gjennomsnittet. Hun er alltid positiv, av og til litt stressa – men det er for å få alle med!

Hun jobber 100% etter barneidrettens bestemmelser og retningslinjene for barnehåndball spesielt. Trude er i tillegg mentor for alle trenere i Ullern, viser god omsorg for alle spillere, er tydelig, klar, (litt streng når det trengs…), snill, rettferdig, morsom, inkluderende, flink og hun har varierte øvelser med mestring i fokus.

Trude kjører ikke «sololøp», men viser stor lojalitet overfor barnehåndballen og dens rammer som Norges Håndballforbund har satt. Ingen tvil her altså: Trude er den beste.

Hun er særlig god på rekruttering. Ikke bare av barna, men også av foresatte. Trude motiverer, inspirerer, engasjerer og hjelper ferske trenere inn i trenerjobben for aller første gang. En av de unike sidene til Trude, er at hun ikke er trener for egne barn. Her vises håndballhjertet for alle!

- Ekstremt glad i barn

På spørsmålet om hvordan det føles å bli kåret til Årets Barnehåndballtrener regionalt, svarte Trude at det først og fremst er kjempegøy. Nettopp fordi det er artig å holde på med barn og ungdom og hun bruker veldig mye tid på akkurat det. Det var litt pinlig å bli nominert – fordi hun ikke er så veldig glad i oppmerksomhet, men hun er samtidig veldig stolt!

Trude forteller også at det å ha barn i idrett generelt er noe hun brenner veldig for, og ikke minst at hun ser hva det betyr når de blir eldre.

- Og så er jeg ekstremt glad i barn, noe som jo er en fordel når man holder på med akkurat dette. Trude har fokus på å oppleve mestring, og at dette står i fokus.

Ettermiddagen i nye Ullern Flerbrukshall ble avsluttet med en flott kake fra klubben, noe som særlig den herlige gjengen fra Ullern som var på trening med Trude, satt ekstra stor pris på. Du kan se hele intervjuet med Trude her:

 

Vi gratulerer med velfortjent pris!

Hvem som stikker av med tittelen Årets barnehåndballtrener nasjonalt, får vi vite i Sandefjord 11. mai – og heier selvsagt litt ekstra på vår egen kandidat. Det er en jury som avgjør hvem som blir nr. 1 blant de seks regionale vinnerne.