Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Guro Vedul Tronstad fra Aasguten IL

Årets Barnehåndballtrener Region Nord

Vi gratulerer Guro Vedul Tronstad som Årets Barnehåndballtrener i Region Nord.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag kveld overrasket vi Guro Vedul Tronstad fra Aasguten IL med verdisjekk på kr 10 000,- og diplom som Årets Barnehåndballtrener. Trenerne i klubben var samlet i Åsenhallen for sesongavslutning, og hedersgjesten var helt uvitende om at NHF Region Nord skulle dukke opp på avslutningen. 

Guro ble nominert av Heidi Håvardsen, og dette har hun å si om henne:
Guro legger ned uttallige timer i håndballhallen, og er virkelig en ildsjel som brenner for håndballen. Hun er opptatt av fairplay og ønsker at spillerne skal ha det moro på trening og i kamp. Guro evner å se og inkludere alle, og sørger for godt samhold i klubben. Hun er en trener med stor T, og ei herlig og trygg dame å ha rundt seg. 

Mellom gratulasjoner og bilder fikk vi snakket med Guro om hva det betyr for henne å bli Årets Barnehåndballtrener Region Nord:

- Det er en stor ære å bli nominert, spesielt i en så stor region som Region Nord er. Det at jeg og lille IL Aasguten skulle vinne hadde jeg aldri trodd, men det er virkelig noe jeg setter stor pris på! 

Guro sier videre at grunnen til at hun brenner for barnehåndball er gleden det er å være sammen med barna, og at de opplever mestring. Og som mammatrener er det en stor fordel å bli kjent med vennene til hennes egne barn. 

- Det er viktig for meg at barna har en trygg arena når de vokser opp, noe jeg selv satte stor pris på når jeg var lita. Jeg håper på at alle de spillerne jeg har vært trener til føler på en tilhørighet og trygghet rundt det å være på et lag. 

Håndballmiljøet er ganske ferskt i Åsen, og desto viktigere er det å ta vare på de ildsjelene som finnes i de mindre klubbene. Guro forteller at de var bekymret for klubben når koronapandemien kom, men de har stått bunnsolid og kommet styrket ut av det. Fremover håper de at flest mulig foresatte, besteforeldre og venner tar turen til Åsenhallen for å støtte opp når barna spiller kamper. 

Årets Barnehåndballtrenergruppe640x360.jpg

Som vinner er Guro invitert til Topphåndballseminaret i Sandefjord 10. - 12. juni, hvor Årets Barnehåndballtrener Nasjonalt kåres. Vi heier på Guro, og gleder oss til å se mer til IL Aasguten fremover!