Annonse:
Verdiløftet
Annonse:
Verdiløftet

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Janne Elisabeth Viken fra Varde IL

Årets barnehåndballtrener i Innlandet

Janne Elisabeth Viken er kåret til Årets barnehåndballtrener i Region Innlandet!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Janne Elisabeth Viken er kåret til Årets barnehåndballtrener i Region Innlandet!

Hennes engasjement og innsats i Varde IL Håndballgruppe har blitt lagt merke til og settes stor pris på. Det har nå ført til at hun er blitt kåret til Årets barnehåndballtrener i Region Innlandet!

Dette er stas og koselig, jeg er veldig takknemlig!

Janne er ydmyk til prisen og opptatt av at de er flere som er sammen om å bidra for barnehåndballen og klubben. Og legger til at det er ekstra gøy å holde på med dette når de er flere om det.
Det er mange trenere som opplever at de er alene rundt et lag. Jeg synes det er viktig å ufarliggjøre trenerrollen. På den måten tør flere voksne å bidra rundt lagene, noe som ganger både spillere og trenere. Dette har Janne fått til i barnehåndballen i Varde IL, de er flere trenere rundt lagene.
Flere her hadde fortjent denne prisen. Likevel betyr det mye for meg at jeg har blitt både nominert og stemt på.

Janne legger ned mange timer i klubben, både som trener og i andre roller, det har hun gjort i svært mange år.

Hva er det som gjør at du brenner sånn for barnehåndballen?

Selv begynte jeg ikke å spille håndball før jeg var 15 år, men når jeg først begynte, ble jeg veldig ivrig! Og siden den gang har håndballen hatt stor plass. Når jeg etter hvert fikk barn, ble jeg engasjert i barnehåndballen. Jeg ønsker at andre skal ha like stor glede av håndballen som jeg har hatt. Som trener blir man også kjent med barnas venner på en annen måte, noe jeg synes er fint. Og så er det veldig gøy at en liten klubb får til å lage et stort miljø for håndballen. Det er et spesielt samhold i klubben!

Dette samholdet skal Janne ha mye av æren for. I nominasjonen kom det tydelig fram at Janne er primus motor og at hun gir den lille klubben et stort hjerte!