Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20210915 Kast ballen gruppebilde.jpeg

Kast ballen: Registreringen er åpen

Til høsten inntar Kast ballen-tiltaket igjen skoler landet over. Registrer din skole og bli med på moroa!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kast ballen er et nasjonalt tiltak som skal bidra til at enda flere barn får gleden av å leke med ball når de er på skolen. Ved at lærere kan ta i bruk et ferdig undervisningsopplegg, får barn på 1. – 3. trinn en introduksjon til lek med ball og håndball på skolen. Her er det konkurranser, aktivitetsdager og fine øvelser for ulike aldersgrupper. Skolen får både utstyr og undervisningsopplegg, og det er helt gratis å delta! Tiltaket er initiert og finansiert av Norges Håndballforbund sine sponsorer.

Fjorårets tiltak ble en stor suksess med 600 skoler og 54 000 barn som deltok. Interessen for tiltaket var over all forventning, og regionene bidro med midler slik at enda flere skoler kunne bli med på tiltaket.

Herøy IL sørget for at det ble håndballaktivitet på øya igjen etter 10 år uten, og elevene på Gaupne skule kunne juble for seier i den nasjonale Kast ballen-konkurransen.

I etterkant av Kast ballen-perioden, meldte flere klubber om økt rekruttering, og lærere så at flere elever ble tryggere med ball og ønsket å starte på håndball.

Nå har skoler igjen muligheten til å registrere seg. Registreringen til Kast ballen 2022 åpner onsdag 20. april kl. 09.00, og fristen er 8. mai.

Etter registrering får skolen status "Registrert, ikke bekreftet". Det betyr at skolen ikke er garantert plass i Kast ballen, da Norges Håndballforbund etter registreringsfristen beslutter hvilke skoler som får delta grunnet et begrenset antall skoler.

Klikk deg inn på lenken til din håndballregion for å registrere din skole:

Region Nord
Region Vest
Region SørVest
Region Sør
Region Øst
Region Innlandet