Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

storhamar kh.jpg

Storhamar er sertifisert på nivå 1!

Storhamar IL Håndball har akkurat blitt sertifisert på nivå 1 i NHFs klubbutviklingsprogram Klubbhuset.

Storhamar er Innlandets tredje Klubbhuset-sertifiserte klubb, etter Lunner HK og Gjøvik HK.

Styreleder i Storhamar IL Håndball, Kristin Alme, synes Klubbhuset har vært til god hjelp for klubben så langt.

- Det er viktig for oss som klubb å fremstå seriøse, ha god struktur og oversikt, og her har Klubbhuset vært en god hjelper. Klubbhuset har definert opp kriterier som totalt sett utgjør det man anser som sentralt for å drive håndballaktivitet på en best mulig måte, og Storhamar IL Håndball er glad for å ha oppnådd nivå 1. Klubben har brukt mye av høsten og vinteren på å komme dit, og vi ser allerede at det hjelper oss med fokus, drift og oversikt.

Klubbhuset har som mål å bidra til en bedre klubbhverdag for spillere, tillitsvalgte, trenere, dommere og alle andre involvert i håndballgruppen.

Konseptet baserer seg på 5 hovedkategorier: Klubbdriftsport, rekrutteringdommer og frivillighet/arrangement.

Innenfor hver kategori er det definert kriterier som totalt sett utgjør det NHF anser som sentralt for å kunne drive håndballaktivitet på en best mulig måte samt at det legger til rette for utvikling og kontinuitet over tid.

Alme mener at Klubbhuset er en viktig samarbeidspartner i klubbdriften.

- Storhamar IL Håndball ønsker å drifte klubben på en seriøs og god måte, og det er flott å ha en samarbeidspartner som Klubbhuset, som bidrar til verdifulle innspill til klubbdriften.

Ta kontakt med NHF Region Innlandet om din klubb har lyst til å starte på NHFs klubbutviklingsprogram! Det kan være til god hjelp både for klubben, nåværende styre og kommende styre.

Les mer om Klubbhuset her!

Nivå1_Storhamar.png