Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

lunner.jpg
Nestleder Anja Eliassen og leder Odd Snellingen i Lunner HK. Foto: Avisen Hadeland

Lunner HK har blitt sertifisert på nivå 1!

Lunner HK er den første klubben i Region Innlandet som har blitt sertifisert på Klubbhusets nivå 1.

Klubbhuset har som mål å bidra til en bedre klubbhverdag for spillere, tillitsvalgte, trenere, dommere og alle andre involvert i håndballgruppen.

Konseptet baserer seg på 5 hovedkategorier: Klubbdriftsport, rekrutteringdommer og frivillighet/arrangement.

Innenfor hver kategori er det definert kriterier som totalt sett utgjør det NHF anser som sentralt for å kunne drive håndballaktivitet på en best mulig måte samt at det legger til rette for utvikling og kontinuitet over tid.

Leder i Lunner HK, Odd Snellingen, sier at strukturering av arbeidsoppgavene er hovedgrunnen til at klubben startet på Klubbhus-programmet.

- Vi stakk fingeren i jorda i 2019 da vi kun hadde 90 spillende medlemmer. Etter dette har vi stort sett hatt god dekning i alle roller, men vi har manglet struktur på arbeidet vi gjør. En forutsetning da jeg meldte meg som leder var at vi skulle strukturere arbeidet vi gjør i klubben helt fra bunnen og opp. Nå i  2023 har vi 300 medlemmer. Dette er nok mye på grunn av at vi har hatt bra kontinuitet i styret.

Lunner HK sitt styre hørte om Klubbhuset for første gang på Regionstinget 3. juni i år. Etter dette bestemte de seg for å starte med programmet, og er fulle av lovord.

- Det glimrende med Klubbhuset er at man har tett dialog og samspill med regionen. Man får god hjelp langs veien. For vårt tilfelle har Klubbhuset hjulpet med å strukturere arbeidsoppgavene våre slik at vi har alt på plass til en hver tid. 

Han mener at Klubbhuset har vært til god hjelp, og Lunner HK har ingen planer om å stoppe utviklingen enda.

- Etter nyttår starter vi å jobbe med nivå 2! 

Ta kontakt med regionen om din klubb har lyst til å starte på NHFs klubbutviklingsprogram! Det kan være til god hjelp både for klubben, nåværende styre og kommende styre.

- Målet må være at det skal være enkelt å fortsette i samme spor selv om noen i klubben gir seg. På dette punktet har Klubbhuset stor nytteverdi. 

Les mer om Klubbhuset her!

Nivå1_LunnerHK.png