Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Logo med blå bakgrunn rvn.JPG

Terminlistene for sesongen er publisert

Terminlistene for sesongen 2022/2023 er nå publisert. Høringsfristen er 01.september.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Terminlistene for sesongen 2022/23 er nå klare! Alle terminlister finner du ved å gå via "Kamper", velge Region Vest og søke opp aktuell klasse. Du finner i tillegg kampene i appen Min Håndball. Du må være registrert som lagleder og være innlogget for å finne kampene for ditt lag i appen. Det er klubb som kan hjelpe med å registrere deg som lagleder på laget hvis dette ikke allerede er gjort.

Kampene for TH-lagene vil bli publisert etter sommeren. Vi minner samtidig om påmeldingsfrist for Intersport 4’er håndball som er 1.september.

Det er verdt å merke seg at terminlistene er levende og oppdateres fortløpende over sommeren etter hvert som endringer/omberamming blir sendt inn til oss.  

Kampoppsett er et stort puslespill med brikker som skal passe sammen. Det er mange hensyn å ta for å få dette så bra som mulig for flest mulig, både lag, arrangører og dommere skal ha et best mulig oppsett. I oppsettet har vi forsøkt å ta hensyn til de ønskene som er meldt inn, dessverre klarer vi ikke å oppfylle alle ønsker.

Region Vest er en stor region. Det fører til at noen lag får noe reisevei til kampene sine. Vi håper dere benytter disse anledningene til å knytte bånd og skape gode minner sammen med laget deres.

Kamparrangement på hjemmebane.

Det er viktig for oss at arrangementene gjennomføres med mest mulig fulle haller og uten for mange lange opphold i løpet av dagen. Dette er noe også halleierne er opptatt av. Vi forsøker så langt det går å plassere kamper for å få både en god flyt i arrangementet og i dommeroppsettet.

Av erfaring vet vi at det vil bli endringer i terminlistene i løpet av sesongen og det er mange gode årsaker til omberamming. Vårt ønske er at dere som klubb og lag skal ha fokus på punktet over før omberamming, både nå mens terminlisten er ute på høring og gjennom sesongen. Hver eneste kamp er en del av et omfattende kampoppsett, en del av et arrangement og ikke minst ett godt dommeroppsett.

Endringer og omberamming:

Opplagte feil og mangler kan meldes til regionskontoret innen 10.august.

Det er ellers fri omberamming frem til 01.september 2022. Alle omberamminger må avklares med halleier og motstander. Vi anbefaler også å ta en dialog med klubbledelsen før lagene omberammer kamp.

Elektronisk omberamming av kamper foregår i Turneringsadmin (TA). Gjeldene regelverk finner dere her.

Vi oppfordrer og anbefaler alle til å bruke perioden frem mot 1.september til å gå over terminlistene og gjøre de endringene som er nødvendig frem til nyttår. En ny fri omberammingsperiode vil bli tilgjengelig i desember. Kostnad for endringer utenfor de frie periodene er beskrevet i bestemmelsene for Region Vest.

Slik meldes ønsker om endringer (Gjelder fra 11 år, til og med senior)

ALLE endringer, både endring av tidspunkt på samme dag og endring av dag, skal meldes som elektronisk omberamming i TurneringsAdmin (TA).

Endringer som sendes per e-post vil ikke bli gjennomført eller besvart, med unntak av endring av kamper som er satt opp på feil treningstid.

Ved omberamming må nytt kamptidspunkt avtales med motstander. Er det dommer satt opp på kampen, skal dommerne forespørres. Den som søker er ansvarlig for å sjekke at det finnes ledig tid i hallen. Bruk eventuelt egen treningstid dersom det ikke er ledig på helg. Banedagboken enten i TA eller på handball.no kan benyttes for å sjekke om det er ledig tid i hallen. Dersom datoen du ser på ikke er oppført, betyr det at Region Vest ikke disponerer hallen denne dagen.

Vi oppfordrer søker til å bruke kommentarfeltet til informasjon slik at søknadene enkelt kan behandles.

Det er ikke mulig å omberamme kamper i klassene 9-10 år (5’er håndball). Dersom det er en kamp dere virkelig ikke kan stille til, oppfordrer vi til å låne spillere internt i klubben, se på muligheten for at ett yngre lag kanskje kan overta den/de kampene. Siste utvei er å avlyse, og da vil motstander stå igjen med en kamp denne dagen. Vi gjør ikke endringer i oppsettene i disse årsklassene.

NB: Det er viktig at klubben legger inn riktig lagleder på hvert lag! For at kontaktinformasjon skal være synlig på handball.no og Min håndball må hver enkelt logge inn i Min Idrett og huke av for publisering på internett under "Personvern". Ved å huke av på dette, gjør du det eklere for motstandere å komme i kontakt med rett lagleder.

Hjemmekamper i treningstid

Noen lag har satt opp ønsker om hjemmekamper i treningstid og noen lag har fått kamper i treningstid grunnet manglende tid i hall på helgedager. Der hvor vi ikke har mottatt tidspunkt, kan det hende at kamper er oppsatt med en fiktiv dag og klokkeslett. Vi ber lagene dette gjelder om å melde inn treningstid på e-post til nhf.rvn@handball.no, slik at vi får flyttet kampene til riktig tidspunkt så snart dere mottar treningstid for neste sesong.

Har dere spørsmål om terminlistene ta gjerne kontakt med oss per epost.  

Regionskontoret vil nå være sommerstengt fra 11.07 - 31.07. E-post som kommer i ferieperioden, blir besvart når vi er tilbake etter ferien. Alle e-post gjeldene terminlistene (som ikke gjelder omberamming) må sendes til nhf.rvn@handball.no.

Vi vil benytte anledningen til å ønske alle en riktig god sommer.