Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr
Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Egentreningsinspirasjon

I denne artikkelen finner du inspirasjon og forslag til hvordan man kan trene alternativt i perioden vi er inne i nå.

Vi oppfordrer alle klubbene og utøverne våre å forsøke å vedlikeholde treningsmengden så godt som mulig i perioden vi er inne i nå. Videre finner du en oversikt over gode nett- og Facebooksider med inspirasjon til utvikling, både fysisk og mentalt. 

Et tips til ungdomstrenerne våre for å gjøre perioden med alternativ trening litt mer spennende er å gjøre treningen konkurransepreget. Eksempelvis kan dette være:

  • Hvem har gjennomført flest basistreningsøkter i løpet av en uke? Bruk gjerne forslagene til basisøkter som du finner i lenkene over.
  • Hvem har gjennomført flest løpetreninger på en uke? Bruke gjerne forslagene til løpstreningene i lenkene over.
  • Hvem har løpt flest kilometer på en uke? 
  • Hvem har gjennomført flest skadeforebyggende øvelser på en uke? Bruk gjerne øvelsesutvalget fra "Go´og skadefri".
  • Hvem klarer flest øvelser på enten rødt-, bronse, sølv og gullmerket, eller gullballen? 
  • Be utøverne dele video på interne Facebook eller Spond-grupper hvor de gjennomfører "utfordringene" på Facebooksidene til Learn Handball og goalcha street handball denmark.
  • Hvem har gjennomført e-kurset til Antidoping Norge?

Vi håper dette kan være til hjelp og inspirasjon for regionens klubber, trenere og utøvere slik at man får vedlikeholdt treningsmengden, og kanskje får utfordret seg på nye øvelser og treningsmåter både fysisk og mentalt!

Vi oppfordrer alle våre klubber, trenere og utøvere å forholde seg til gjeldene bestemmelser knyttet til Korona-smitten i egen kommune i forbindelse med aktivitet. Vi viser også til NHF sentralt sine Koronavettregler, samt Idrettsforbundets avklaringer og Helsedirektoratets veiledning og informasjon

Lykke til og god trening!