Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Barnehåndball_Loppetassen_2019_2.jpg

Påmeldingsrekord i Intersport Loppetassen

Lørdag 14. og søndag 15. november spilles sesongens Bronserunde med nesten 400 lag påmeldt.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Myndighetene ønsker at barna skal komme i gang med aktivitetene sine, og Norges Håndballforbund Region Øst - sammen med 19 arrangørklubber – gleder seg til å ønske 6- og 7-åringene velkommen til håndballkamper i trygge omgivelser. Alle deltagende lag vil motta utfyllende informasjon fra klubben de skal besøke. Her er det viktig at samtlige foresatte og trenere setter seg godt inn i reglene og informasjonen de får.

Det er en stor utfordring å være arrangør, og det er kanskje enda mer utfordrende å ønske ferske håndballforeldre velkommen. Mange har aldri besøkt en håndballhall tidligere og i tidene vi er i nå, er det svært viktig at alle forstår at vi må sette barna i fokus og verne om kampaktiviteten.

Arrangørene gleder seg til å ønske velkommen til et arrangement i tråd med smittevernreglene. Vi ber alle spillere, trenere, lagledere og foresatte om å respektere reglene som gjelder i hallen dere skal spille. Det kan være store forskjeller fra hall til hall, og kommune til kommune. Les gjerne arrangørens veileder.

De overordnende reglene som f.eks. 1-meter avstand, kommer fra Myndighetene og Norges Idrettsforbund. Alle vi andre er satt til å følge disse. 1-meters regelen er ifølge FHI og Helsedirektoratet det viktigste elementet knyttet til å ikke spre smitte. Den meteren tar unna 80% smitterisiko. Og da sier det seg selv at vi, selv om det er unntak på spillebanen, skal gjøre vårt for at vi definitivt overholder den i alle andre sammenhenger. Det vil si at på tribunen skal alle ha 1 meter seg imellom i alle retninger. Dette gjelder også personer i samme husstand, rett og slett for å gjøre det enkelt for arrangøren. Små barn i følge med foresatt gis unntak fra 1-metersregelen på tribunen.

Dette er en vanskelig situasjon for alle, så la oss jobbe sammen for å skape gode håndballminner og opplevelser. Jo flinkere vi er til å følge gitte regler og ta smittevernhensyn - jo raskere kommer vi tilbake til normalen.

Er du eller spilleren syk, hold dere hjemme.

NB! Ingen endring i Oslo

Generell informasjon om spilltilbudet INTERSPORT LOPPTASSEN, finner du her.

Vi håper alle trenere og lagledere er godt forberedt, slik at kampene foregår på ungenes premisser og at alle har det GØY og føler mestring.  Kampene for Intersport  Loppetassen Bronserunde er tilgjengelig for lagene i Appen Min Håndball, samt HER. Vi anbefaler alle å laste ned appen og legge til sine lag. Både for trenere, lagledere, foreldre, besteforeldre, søsken og andre fans! 

VIKTIG:

  • Kom i god tid slik at alle får deltatt på innmarsjen
  • Maks åtte spillere på hvert lag, men jo færre innbyttere, jo bedre for alle
  • Maks to lagledere på hvert lag, av smittevernhensyn
  • Fyll ut SPILLERLISTEN (NY!) på forhånd og lever til arrangøren ved ankomst. Spillerstall i TA benyttes ikke på dette nivået.
  • Barnehåndball foregår på barnas premisser – alle trenere, lagledere, klubbledere og foreldre vet om BARNEHÅNDBALLENS RETNINGSLINJER
  • Ingen skal notere antall scorede mål. Verken arrangør eller lagledere eller foreldre. Det har ingen hensikt i 4’er håndball.
  • Minner om regler for publisering av bilder og film på nett. Les retningslinjene her.
  • For streaming gjelder denne veilederen.
  • Følg med på Facebook-sidene våre: Norges Håndballforbund Region Øst
  • NB! I alle klasser (B06, B07, J07 og G07 år) benyttes ballstørrelse 00 / Mikro MYKBALL – DETTE ER ARRANGØRENS ANSVAR, men alle lagledere må bidra til at korrekt ball brukes i alle kamper!

LEDIG PLASS
Vi har en ledig plass i G07. Send en mail til Anki om dere ønsker å ha med flere lag.  

DENNE RUNDEN BLIR HELT SPESIELL. Vi har alle et ansvar for å bidra til å begrense smitte. Som trener har du et stort ansvar, sammen med foreldre/foresatte/verge. Alle må sette seg inn i veilederen for Barne- og Ungdomshåndballen.

VIKTIG:

  • Hver spiller kan ha med seg inntil én foresatt
  • Hvert lag kan bestå av inntil åtte spillere
  • Hvert lag kan ha med inntil to lagledere/trenere
  • Arrangøren tar kontakt med gjestende lag i god tid, for å informere om arrangementet

Smittehensynet gjør at vi har samlet lag fra samme klubb i samme årsklasse i samme hall - så langt det har latt seg gjøre. Kun klubber med veldig mange lag i samme klasse, kan splittes fordi kabalen ikke går opp når det er kamper på kun to minibaner.

Husk at 1-meteren er det viktigste for å minimere smitten! Denne gjelder også på benken.

MYKBALLER:
Har klubben behov for å bestille mykballer i str. 00/Mikro, sender dere en mail til oss på nhf.ron@handball.no – der tilbudet er på pakker à 10, 20 eller 30 baller. Prisen er kr. 150,- inkl. mva pr. ball. I tillegg kommer ballnett og frakt (ca. 250,-) pr. bestilling.

KOMMENDE PÅMELDINGSFRISTER:
Sølvrunden – 1. desember 2020. Spilles 16. eller 17. januar
Gullrunden – 19. januar 2021. Spilles 13. eller 14. februar
Stjernerunden – 16. februar 2021. Spilles 20. eller 21. mars