Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Klubbhuset2019.jpg

Klubbhuset = suksess

Gjennom sesongen 2018/19 har over 60 klubber deltatt i Klubbhuset, og vi ønsker enda flere samarbeid!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klubbhuset var opprinnelig et prosjekt i regi av NHF for sesongene 2016/17-2018/19. Prosjektets klare målsetning var å redusere frafallet, og da spesielt i den utsatte gruppen 13-19 år. Klubbhuset består av klubbanalysen, sportslig ledelse, klubbdrift, dommerarbeid i klubb og frivillighet.

På grunn av prosjektets suksess vil det nå inngå i den daglige driften. Det er lagt ned store ressurser i NHF for å skape et tettere bånd mellom administrasjonen og klubbene. Vi ønsker å komme enda mer ut i klubb, og bidra til en enklere klubbhverdag. 

Vi vil først og fremst takke for et godt samarbeid med de deltakende klubbene i Region Øst denne sesongen. Suksessen til Klubbhuset ville ikke vært det den er i dag uten klubbenes ønske om utvikling.

Her kan du lese om klubbhusaktiviteten vi har hatt i regionen i 2019:

JANUAR / FEBRUAR / MARS / APRIL, MAI OG JUNI

I tillegg til klubbesøk har vi hatt andre møtearenaer som feks. Møbelringen Cup hvor vi inviterte til gjennomgang av klubbanalysen og landskamp, og Gjensidige Cup hvor vi inviterte til foredrag med Marit Breivik og landskamp.

I prosjektets sluttfase har Klubbhuset blitt evaluert, og resultatene taler for seg:

Klubbhuset_statistikk_640.jpg

Fokusområdene til Klubbhuset er:

  • Flere ungdommer, lenger.
  • Reelt fokus på målgruppen, beholde fremfor å rekruttere.
  • Utøvernes håndballhverdag som utgangspunkt – med varig endring til noe enda bedre.

Ser vi resultater?

Klubbhuset_frafall_640.jpg

Klubber som har gjennomført 1 eller flere moduler i sesong 16/17 og 17/18 satt opp mot klubbene som ikke er med. Viser klar forskjell mellom klubbhusklubber og ”de andre”. Frafall summert fra start til 01.03.19.

Vi er klare for en ny sesong og gleder oss til enda flere klubbesøk. Vil DIN klubb komme i gang med Klubbhuset, ta kontakt med oss på nhf.ron@handball.no eller på 66941653