Annonse:
Gjensidige Cup
Annonse:
Gjensidige Cup

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lisens og forsikring 900.jpg

Lisenskontroll

Vi varsler nå lisenskontroll for alle kamper som er spilt og skal spilles i første del av sesongen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Til alle klubber i NHF Region Nord


Alle spillere som er født i 2004 eller tidligere, skal betale lisens før de deltar i kampaktivitet. (Fra 1. januar 2018 skal de som er født i 2005, J/G12 betale halv lisens). I tillegg til å gi spilleberettigelse for klubben, er betalt lisens også en forutsetning for å ha forsikringsdekning. Skulle det oppstå skade på kamp eller i trening, kan det bli dyrt om ikke lisensen er i orden!

Det gjennomføres lisenskontroll for spillere og dommere samt kontroll av spillernes klubbtilhørighet i løpet av sesongen.Vi varsler nå lisenskontroll for kamper som har blitt spilt i perioden seriestart - 13. november 2017.

Vi anbefaler klubbene å registrere spillerne i spillerstall i TurneringsAdmin (TA). Det gjør det enkelt for klubben å sjekke både lisensstatus og klubbtilhørighet. I tillegg gir det mulighet for å skrive ut ferdig utfylt kamprapport.

Det er klubben som er ansvarlig for ikke å benytte lisenspliktige spillere uten gyldig lisens. Dersom klubben likevel gjør dette, ilegges et gebyr, og spilleren får automatisk spille- og funksjonsforbud inntil lisensen er betalt.

Dersom et lag har benyttet spiller med feil klubbtilhørighet i en kamp som laget vant eller spilte uavgjort, tilkjennes motstanderen seieren med målforskjell 0 – 0. Dersom begge lag regelstridig har benyttet spiller i en kamp, settes kampens resultat til 0 – 0, og ingen av lagene tildeles poeng i kampen.

Lag som regelstridig har benyttet spiller eller lagsansvarlig, ilegges gebyr i samsvar med Forbundsstyrets vedtak.
Det henvises for øvrig til:

Lisenskontroll utføres med utgangspunkt i kamprapportene. Det er derfor svært viktig at disse er fullstendig og korrekt utfylt. Det er ikke krav om at lisenspliktige spillere og dommere har med seg kvittering for betalt lisens på kamp.

Oppfølging av disse punktene er i alles interesse, og vi ser frem mot et godt samarbeid med klubber og lag om gjennomføring av kontrollen.