I 2024 skal laget delta i OL i Paris i juli/august og EM i Sveits/Ungarn/Østerrike  i desember.

Håndballjentenes EM-gruppe er klar

Håndballjentene møter Østerrike, Slovenia og Slovakia i det innledende gruppespillet under EM i desember.

EM-gruppene trekkes torsdag

Torsdag kl. 18.00 trekkes Håndballjentenes motstandere til det innledende gruppespillet under EM.

Håndballjentene møter skandinaviske naboer i OL

Håndballjentene møter Tyskland, Slovenia, Sverige, Danmark og Korea i OL i Frankrike til sommeren.

Håndballjentene storspilte mot Sveits

Alle de norske håndballjentene stod på scoringslisten da de beseiret Sveits 42-22 i EHF Euro Cup.

To av to seire for rekruttlandslaget

De norske rekruttjentene scoret hele 40 (!) mål mot Polen fredag. Det var selvsagt nok til seier, det!

Håndballjentene spiller Posten Cup i Larvik

Danmark, Nederland og Tyskland blir Norges motstandere i den årlige storturneringen.

Scoringsfest på hjemmebane!

Håndballjentene storspilte og beseiret Ungarn med hele 15 mål! Kampen endte 33-18.

Rekruttjentene med storseier over Polen

Rekruttjentene ledet med syv til pause, og dro ifra tidlig i andreomgang. Kampen endte 29-20.

Kåret til verdens beste – er klar for mer

Henny Ella Reistad er et navn de fleste håndballinteresserte kjenner godt til - både i Norge og utenlands.

Marie spiller sin første landskamp i Bergen

Marie Davidsen har aldri spilt landskamp i Bergen. Hun gleder seg til å møte Ungarn i Åsane Arena.

Henny Reistad kåret til årets spiller

Henny vant prisen IHF Female World Player of the Year 2023 etter at kåringen fant sted fredag.

Rekruttjentene spiller to kamper mot Polen

Rekruttjentene drar til Wladyslawowo i Polen 2. til 6. april der de skal spille to kamper.

OL-gruppene trekkes 16. april

Tirsdag kl. 17.30 trekkes OL-oppsettet for kvinner og menn i Paris. Følg sendingen på Youtube.

Håndballjentene møter Ungarn i Bergen

Uka etter påske spilles de to siste kampene i EHF EURO Cup. Den første mot Ungarn i Åsane Arena.

Nok en storseier i EURO Cup

Håndballjentene skaffet seg en solid ledelse til pause, og vant til slutt 39-22 over Østerrike.

Rekruttjentene tapte også fredagens kamp

Rekruttjentene fikk det igjen tøft mot Sverige i Karlskrona. Kampen endte med 24-38-tap.

Rekruttjentene tapte for Sveriges rekrutter

Rekruttjentene tapte 26-29 for Sveriges rekrutter i den første av to kamper under samlingen i Karlskrona.

Håndballjentene med storseier mot Østerrike!

Det ble aldri spennende da Håndballjentene beseiret Østerrike 43-22 i EHF Euro Cup.