Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Navn og roller

Lagledere, de som skal føre live, eller ha mulighet for å omberamme kamper osv. må være riktig registrert i idrettens systemer.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

SPORTSADMIN (SA)

Klubben må rette legge inn trener, oppmann, lagleder, kampansvarlig på hvert lag som klubben har med i sesongen 18-19. For å finne lagene logger man seg inn på klubbens side i SA deretter på Hierarki for å få opp klubbens lag. Velg deretter det laget du er ute etter.

AVSLUTT VERV OG FUNKSJONER

-          Klikk på funksjoner og Verv. Her får du opp de personene som er lagt inn på laget. Velg den personen som ikke skal være med laget lenger. Velg den funksjonen som skal avsluttes. Legg inn dato for avsluttet funksjon.  Her får du opp et bilde hvor du velger avslutt funksjon. Klikk på denne. Funksjonen er avsluttet.

-          Brukerveiledning: Avslutt verv fra side 13

LEGGE INN NYE VERV OG FUNKSJONER

-          For å legge til en ny person, klikk på «Opprett ny funksjon» og velg den aktuelle funksjonen. De mest brukte funksjonene er Lagleder, Trener og Kampansvarlig lag, og disse vil ligge som forslag når en skal opprette funksjonen. Søk eventuelt etter funksjonen i søkefeltet

-          Klikk så neste og søk opp personen en ønsker å legge til funksjonen. Også her kan en velge mellom personer allerede knyttet til klubb eller hele idrettens medlemsregister. Det siste steget før registrering av funksjon er fullført er å velge fra- og eventuelt til-dato. Som standard står dagens dato, mens til-feltet er tomt.

-          Brukerveiledning; Legge inn nye verv og funksjoner fra side 13

 

OPPRETTE SPILLERSTALL

TURNERINGSADMIN (TA)

-          Gå inn på Mine lag – søk fram riktig lag klikk på spillerstall og legg inn de spillerne, samt ledere for laget. Dette er grunnlaget for de som senere skal stå på kamprapporten.

-          Det er nå mulig å overføre spillerstallen fra forrige sesong til det laget som skal delta denne sesongen.

-          Brukerveiledning;  Legge inn spillerstall

 

FOR Å KUNNE FØRE KAMPER LIVE

-          For å ha tilgang til å kunne plotte/føre LIVE må en ha en av følgende funksjoner knyttet til sin bruker i MinIdrett:

  • Kamper LIVE
  • Kampansvarlig (klubb eller lag)

-          Brukerveiledning; Føre Håndball LIVE

Alle spørsmål om dette kan rettes til administrasjonen ved serieansvarlig Aud Elin Thorstad hun treffes også telefon 480 95 500.