Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kamper_Live_640x360.jpg

Elektronisk kamprapport

Det er obligatorisk å bruke elektronisk kamprapport (LIVE) fra J/G 11 år sesongen 2021-22.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Region Øst innførte bruk av elektronisk kamprapport fra og med sesongstart 2017/2018. Dette sparer både klubber og administrasjon for mye manuell håndtering av papir og alle resultater blir registrert med en gang kampen er sluttført. I tillegg blir statistikk automatisk registrert for klassene 15, 16, 18 år og senior.

Ansvar begge lag
Begge lag må registrere spillerstall i TA og ta ut kamptropp med korrekte draktnummer og lagledere senest en time før kampstart. I klassen J/G 11 og 12 er det valgfritt å legge inn spillerstall på kampene da disse klassene bare registrerer mål på lagene. Som tidligere holder det for trenere/lagledere å signere før kampen i Regionserien, da har man godtatt kamptroppen og trenger ikke å signere etter.

Arrangørens ansvar
Brukerveiledning for el. kamprapporter finnes her.
(Merk at det er noen regionale forskjeller, blant annet at i Region Øst er det obligatorisk med el. kamprapport fra 11 år, og at det for lagledere holder å signere kamprapporten før kampen) 

Skriv ut (minst) ett eksemplar av veiledningen og legg i hallen. Og LES veiledningen før du skal føre LIVE første gang.
 
Arrangøren har ansvar for elektronisk kamprapport. Det innebærer bl.a.:

  • Navn på tidtaker og sekretær skal skrives i kommentarfeltet etter kampslutt.
  • Det må finnes et nettbrett eller pc i hallen som kan brukes til å føre kampen.
  • Dersom det ikke er tilgang til internett i hallen, må kampen eksporteres til LIVE på forhånd, slik at den kan føres offline. Sjekk brukerveiledningen spesielt på dette punktet.
  • Vi anbefaler at det også skrives ut en vanlig kamprapport på papir som kan brukes, dersom det skjer noe som gjør det umulig å føre elektronisk.
  • Klubben arkiverer eventuelle papirbaserte kamprapporter i de klassene som skal føres LIVE. De skal ikke sendes til regionen.
  • Signering av kamprapporten gjøres elektronisk med pinkode som man får fra håndball-appen Min Håndball. (NB! Må være innlogget med påloggingsinfo fra Min Idrett.) Én lagleder fra hvert lag og dommerne skal signere.
  • Hvis klubben står som dommer under "dommeroppdrag" så kan ikke dommerne signere med sin personlige pin, men må oppføres i notatfeltet med navn.

Merk: Når vinduet ”Registrering ved kampslutt” åpnes, husk å klikke på den grønne knappen ”FULLFØR" for å avslutte kampen på riktig måte.

Meldinger om forhold i hallen, f.eks ”Gulvet er glatt.”, ”Hull i målnett”, som noen tidligere har skrevet på kamprapporten, skal nå sendes til regionen på e-post nhf.ron@handball.no.

Skader skal meldes til forsikringsselskapet og ikke skrives på kamprapporten. Bruk Idrettens skadetelefon.

Hva om en ikke får ført kamprapporten digitalt?
Skulle det oppstå uforutsette ting som gjør at en ikke får ført kamprapporten digitalt (LIVE) i en kamp hvor dette er obligatorisk, må en føre manuelt på en utskreven kamprapport og etter kampen registrere hendelsene inn i TurneringsAdmin (TA). Man skal ikke sende inn dette til regionen på e-post. Les hvordan du gjør det her.

Teste LIVE?
Dersom klubber og personer ønsker å teste å føre LIVE, må dette bestilles ved å sende epost (ikke ringe!) til nhf.ron@handball.no (senest dagen før en ønsker å teste).

Følgende opplysninger må oppgis

  1. Hvilken type LIVE som skal testes. Region Øst skal bruke Enkel type på J/G 11 og 12 år og Standard type fra J/G 13 og oppover.
  2. Dato en ønsker å teste.
  3. Klubb vedkommende har Kamper LIVE funksjon knytning mot eller skal bruke den fiktive LIVE-profilen til.

Klubben vil da motta en veiledning for hva de så må gjøre.