Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bak fra venstre: Helene Hillestad, Therese Ulfsrød, Rene Hansen, Ann-Christin Pettersen, Rolf- Magnus Johansen Foran fra venstre: Ina Østlie Olsen, Stine Johnsen, Anki Bjeering Pedersen, Adema Kurakovic
Foto: Tobias Sakrisvold Martinsen

Lisleby er første klubb som er sertifisert på nivå 1

Det er med stor glede at vi kan annonsere at Lisleby er første klubb i regionen som er sertifisert på nivå 1.

Lisleby FK Håndball ligger i Fredrikstad kommune og er en håndballgruppe som er driftet på frivillighet og dugnadsarbeid. De har jentelag i alderen 7 år til junior samt lag i kvinner 3.- og 5. div.

Lisleby ønsket å være med på sertifiseringsprogrammet for å kartlegge hvordan klubben er organisasjons- og rutinemessig i håndballgruppen. Og for å få på plass en god struktur i klubben for videre drift og god kontinuitet.

Klubben har over lengre tid jobbet med planverket som kreves på nivå 1. De synes det har vært inspirerende å jobbe med dette i form av å se hvor mye de allerede hadde på plass. Og givende å måtte sette seg dypere inn i alle ledd. Lærerik prosess som kun styrker videre drift.

Styret i klubben ble byttet ut på tampen av sertifiseringen og overføringen/implementeringen av sertifiseringen til nytt styret har vært krevende da kun to stk fra det gamle styret ble igjen. Men de har jobbet strukturert og godt for å få alle inn i de aktuelle rollene. Region Øst har vært til stede for å bistå i dette arbeidet.

Nå som de er godkjent nivå 1-klubb så vil de kvartalsvis evaluere alle elementene og utbrede underveis slik at de kan nå nivå 2 på ett tidspunkt. De ønsker å strekke seg etter for å bli enda bedre på klubbdrift.

Vi gratulerer Lisleby FK håndball med en meget god jobb og vi i Region Øst gleder oss til videre samarbeid med dere.

Klubbhuset_Nivå1_Lisleby_logo.jpg

Les mer om Klubbhuset nivå 1-3 her

Vil din klubb innlede dialog med oss om utviklingen av deres håndballgruppe?

Ta kontakt med vår klubbrådgiver:

Monica Berntsen Torp

Monica Berntsen Torp

Spill/Trening

Epost: MonicaBerntsen.torp@handball.no
Telefon: 905 20 566