Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Intersport Loppetassen 2019..jpg

Intersport Loppetassen Gullrunde er publisert!

Hele 18 arrangørklubber er klare til å ta imot 455 lag og over 3600 spillere. Kampene finner du her.

Så tidlig har vi aldri klart å publisere en runde, til gjengjeld er det et ønske at ALLE tar seg tid til å lese informasjonen. Det er kjempeviktig! Dermed blir Gullrunden perfekt gjennomført og går rett i minneboken-for-gode-opplevelser.

Allerede lørdag 10. og søndag 11. februar skal 6- og 7-åringene spille håndballkamper igjen. De er nå tilgjengelige på handball.no, samt i appen Min Håndball. Appen kan alle laste ned og legge til sine favorittlag; både trenere, lagledere, foreldre, besteforeldre, søsken og andre supportere.

Etter forrige runde ønsker vi å minne om at trenere/lagledere ikke skal være på banen. Det er arenaen til håndballbarna og dommerne (én pr kamp/minibane) – som også er ferske, men veileder barna ved behov. Vi andre sitter (og av og til står) på laglederbenken, hjelper og heier på barna derifra. Det holder i massevis med maks to lagledere pr kamp pr lag. Publikum skal oppholde seg på tribunen og heller ikke betre spillebanen.

Hjelp arrangørklubben med å tømme hallen så raskt som mulig etter premieutdelingen! Ta gjerne lagbilder (dersom alle har godkjent dette), men vi anbefaler å gjøre det underveis i turneringen - særlig om dere spiller på formiddagen. Arrangørene oppfordres til å rigge egne «fotovegger» med medaljer som rekvisitter – her kan dere ta bilder i god tid før hjemreisen. Dette for at det skal bli mulig å rydd og gjøre klar både hallen og parkeringsmulighetene så raskt som mulig for de som kommer på ettermiddagen.

Som trener eller lagleder (og gjerne foreldre og besteforeldre) må du sette deg godt inn i Spillereglene for 4’er håndball

Merk spesielt Regel 5: Spilleregulerende regler.

All informasjon om Intersport Loppetassen finner du her – med blant annet regionale tilpasninger, som spilletiden på 1 x 15 minutter.

Det er en ledig plass. Send en e-post til anki.lian.spanic@handball.no dersom dere ønsker å ha med flere lag:

 • G07: En ledig plass i Bjørnholthallen / Bjørndal – lørdag formiddag
 • B07: En ledig plass i Årvollhallen / Årvoll - lørdag formiddag

VIKTIG:

 • Vær forberedt – kom i god tid slik at alle spillerne får være med på innmarsj og presentasjon 
 • Maks åtte spillere på hvert lag, men jo færre innbyttere, jo bedre for alle 
 • Det holder med to lagledere pr. lag đŸ˜Š
 • For alle Intersport Loppetassen-lag er det stas med en lagsplakat og ta gjerne med en maskot/bamse
 • Barnehåndball foregår på barnas premisser – alle trenere, lagledere, klubbledere og foreldre vet om BARNEHÅNDBALLENS RETNINGSLINJER
 • Ingen skal notere antall scorede mål. Verken arrangør, lagledere eller foreldre. Det har ingen hensikt i 4’er håndball
 • Følg med på Facebook-siden vår: Norges Håndballforbund Region Øst
 • I alle klasser i Intersport 4’er benyttes ballstørrelse 00/mikro. Dette er arrangørens ansvar, men alle lagledere må bidra til at korrekt ball brukes i alle kamper!
 • Mykball i Intersport Loppetassen og ordinær ball i Intersport 4’er runder

Fyll ut SPILLERLISTEN på forhånd og lever til arrangøren ved ankomst. Spillerstall i TA benyttes ikke i disse klassene. Spillerlisten er også sendt på e-post til klubben din.

Spilleliste Intersport Loppetassen 

NETTVETT – HVA ER GREIT OG IKKE?

Vi må alle følge retningslinjer fra Norges Idrettsforbund. Dette gjelder særlig dere som er involvert i barneidrett. I dag tar vi bilder og videoer oftere enn før, men det er mye vi må tenke over før vi tar opp mobilkameraet. Det er alltid viktig å ha respekt for andre menneskers rett til personvern. Noe som er greit for en - er ikke alltid greit for en annen. Andre kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde eller video av – for eksempel at de bor på hemmelig adresse.

Hovedregelen i norsk idrett er at det ikke skal strømmes eller filmes fra klasser yngre enn 18 år. Verken til eget private album, eller i sosiale medier – og det skal alltid hentes inn samtykke fra foresatte før publisering. Informer derfor alle foresatte, trenere og lagledere godt, slik at vi unngår uheldige episoder. 

Husk påmeldingsfristen for den aller siste runden denne sesongen:

14. februar: Intersport Loppetassen Stjernerunden | Spilles 16. eller 17. mars 2024

Datoer for neste sesong, blir offentliggjort rett etter Intersport 4’er runde 6 – som spilles 13. og 14. april.