Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sesonspremiere Intersport Loppetassen.jpg

Sesongpremiere for Intersport Loppetassen!

Det er endelig klart for høstens vakreste eventyr! 1540 kamper er i dag publisert for 6- og 7-åringene.

385 lag skal spille kamper 18. eller 19. november. Intersport Loppetassen er en positiv opplevelse som alle ønsker å ta del i. Det er sosial idrettsglede på tvers av kjønn, ferdigheter, funksjonalitet, hudfarge og opprinnelse. Det er barna som er født i 2017 (6-åringer) og 2016 (7-åringer) som denne sesongen skal spille Bronserunde, Sølvrunde, Gullrunde og Stjernerunde.

For at barna skal få den beste følelsen etter en runde med kamper, er det viktig at de voksne setter seg godt inn i reglene på forhånd. Husk at Intersport Loppetassen ikke er en arena for suksessrike trenere, men en arena for glade håndballbarn.

Ballen er barnas beste venn, og i Intersport Loppetassen spiller og trener vi med mykball størrelse 00/Mikro for at alle skal kjenne mestring.

Dersom du som trener enda ikke har deltatt på det obligatoriske informasjonsmøtet for trenere og lagledere, gjenstår to muligheter. Meld deg på i dag.

All informasjon om Intersport Loppetassen finner dere her, samt i punktene under.  

Som trener eller lagleder må du sette deg godt inn i Spillereglene for 4’er håndballMerk spesielt Regel 5: Spilleregulerende regler.

Kampene er tilgjengelige i appen Min Håndball og her. 

Appen kan alle laste ned - og legge til sine favorittlag; både trenere, lagledere, foreldre, besteforeldre, søsken og andre supportere.

Det er ledige plasser i tre av klassene - send en e-post til anki.lian.spanic@handball.no dersom dere ønsker å ha med flere lag:

  • B06: En ledig plass i Gressvikhallen / Gresvik - lørdag ettermiddag
  • B06: To ledige plasser i Flatebyhallen / Enebakk - lørdag formiddag
  • B07: En ledig plass i Flatebyhallen / Enebakk - lørdag ettermiddag
  • J07: En ledig plass i Vestby Arena / Son - lørdag ettermiddag
  • J07: En ledig plass i Tærudhallen / Skedsmo - lørdag formiddag
  • J07: En ledig plass i Tærudhallen / Skedsmo - lørdag ettermiddag

VIKTIG:

  • Vær forberedt – kom i god tid slik at alle spillerne får være med på innmarsj og presentasjon 
  • Maks åtte spillere på hvert lag, men jo færre innbyttere, jo bedre for alle 
  • Det holder med to lagledere pr. lag đŸ˜Š
  • Lag en lagsplakat og ta gjerne med en maskot/bamse. Det er stor stas!
  • Fyll ut SPILLERLISTEN (Intersport Loppetassen) på forhånd og lever til arrangøren ved ankomst. Spillerstall i TA benyttes ikke i disse klassene. Spillerlisten er også sendt på e-post til klubben din
  • Barnehåndball foregår på barnas premisser – alle trenere, lagledere, klubbledere og foreldre vet om BARNEHÅNDBALLENS RETNINGSLINJER
  • Ingen skal notere antall scorede mål. Verken arrangør, lagledere eller foreldre. Det har ingen hensikt i 4’er håndball
  • Følg med på Facebook-siden vår: Norges Håndballforbund Region Øst
  • NB! I alle klasser i Intersport 4’er (B06, B07, G07 og J07) brukes ballstørrelse 00/mikro, mykball. - Dette er arrangørens ansvar, men alle lagledere må bidra til at korrekt ball brukes i alle kamper!

NETTVETT – HVA ER GREIT OG IKKE?

Vi må alle følge retningslinjer fra Norges Idrettsforbund. Dette gjelder særlig dere som er involvert i barneidrett. I dag tar vi bilder og videoer oftere enn før, men det er mye vi må tenke over før vi tar opp mobilkameraet. Det er alltid viktig å ha respekt for andre menneskers rett til personvern. Noe som er greit for en - er ikke alltid greit for en annen. Andre kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde eller video av – for eksempel at de bor på hemmelig adresse.

Hovedregelen i norsk idrett er at det ikke skal strømmes eller filmes fra klasser yngre enn 18 år. Verken til eget private album, eller i sosiale medier – og det skal alltid hentes inn samtykke fra foresatte før publisering. Informer derfor alle foresatte, trenere og lagledere godt, slik at vi unngår uheldige episoder.

Påmeldingsfristene for alle rundene i sesongen 2023-24:

Bronserunden: 18. eller 19. november  Frist: 18. oktober
Sølvrunden: 13. eller 14. januar 2024  Frist: 29. november
Gullrunden: 10. eller 11. februar 2024  Frist: 17. januar 2024
Stjernerunden: 16. eller 17. mars 2024  Frist: 14. februar 2024