Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gutteløftet_RØ_640.png

Bli guttehåndballansvarlig i din klubb

Gjennom vårt nye satsingsprosjekt «Gutteløftet», ønsker vi å lage et nettverk mellom klubbene.

Styret i NHF Region Øst har igangsatt et treårig prosjekt med start sesongen 2023-24 kalt Gutteløftet. Det overordnede målet med Gutteløftet er å sørge for at flere gutter begynner med håndball, og at flere fortsetter lenger. Så enkelt og så vanskelig!

Tiltaket er viktig for å rekruttere og beholde flest mulig guttespillere lengst mulig i aktivitet, og for at de som ønsker det skal ha mulighet til å utvikle seg i tråd med egne ønsker og ambisjoner. Enten det handler om å være aktiv én gang i uka, satse for å nå verdenstoppen, eller alt der imellom. Les mer om Gutteløftet her.

Målet med å organisere det som et prosjekt er å samle klubbene i regionen om en samtidig og langsiktig innsats for å rekruttere flere guttespillere, øke antall klubber med guttelag, og sørge for at flere gutter fortsetter med håndball lenger. Det første vi skal gjøre er å rekruttere klubber som ønsker å ta del i denne reisen. Klubber som erkjenner at de ønsker utvikling, og klubber som er motiverte for å ta tak i egen situasjon. I disse klubbene forventer vi at det oppnevnes en Guttehåndballansvarlig som vil være kontaktperson mot prosjektet og en ressurs for eget idrettslag. Vi har laget et forslag til hva en slik rolle kan innebære

Er din klubb interessert? Da kan dere melde inn Guttehåndballansvarlig her.
Alle som melder seg som Guttehåndballansvarlig, vil bli invitert til et oppstartsmøte tirsdag 26. september 2023 fra kl. 19:00-20:00. Dersom du ikke kan delta på møtet, er det fint om noen andre fra klubben deltar.

Etter oppstartsmøtet, danner regionen et nettverk av disse første klubbene som både vil være med å forme prosjektet, men også få tilbud om de ulike utviklingspakkene i prosjektet knyttet til de fire målområdene (rekruttere/beholde, klubbutvikling, trenerutvikling og kommunikasjon). Det vil være naturlig at flere klubber tas med i prosjektet på senere tidspunkt. Mer detaljer om prosjektet finnes her.