Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4
Annonse:
20240226 Maskot Gjensidige 4.4

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2023_Dommer_Beep-test.jpg

Godt oppmøte på beep-test

Visste du at dommerne i utviklingsgruppene har krav til fysisk form?

Forrige uke var den store beep-test uka i Region Øst. Tirsdag 2. mai og torsdag 4. mai møttes dommere i Ekeberghallen for gjennomføring av beep-testen. Dommerne som deltok disse to dagene, tilhører regionens utviklingsgrupper og den nasjonale 2. divisjonsgruppa.

Parene i de ulike gruppene har personlige mål og krav tilhørende sine grupper. For å dømme nasjonale serier er beep-test kravet på 9,5 og det er dette som er målet for våre dommere i 2. divisjon og i Utviklingsgruppe 1. Uavhengig av hvilken utviklingsgruppe man tilhører, er det viktige å vise gode holdninger til å gjennomføre beep-testen, vise fremgang mellom testene og ha forståelsen av at utholdenhet er viktig for dommergjerningen. Dommerne som ikke har mulighet til å møte disse dagene, har i stedet kunnet filme på egenhånd og sende inn til regionen og sine gruppeledere. Vi takker for godt oppmøte disse to dagene med 17 deltakere tirsdag og 21 deltakere på torsdag. 

Artikkelen fortsetter under bildet.

2023_Dommer_beep-test2.jpg

Vi håper mange fikk resultatene de ønsket etter en god periode med trening, mens andre ble kanskje mer motivert til å legge inn støtet gjennom sommeren for å være klare til sesongstart. Vi ønsker alle dommere lykke til med trening, og etter hvert en vel unt sommerferie. Ses til høsten!