Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommertrening VBLIL.jpg
Foto: Vestre Bærum LIL

«Vi digger dommerne våre!»

Vestre Bærum LIL tester ut konseptet dommertrening, og ønsker å dele erfaringer med klubbene i regionen.

I Vestre Bærum Lommedalens IL, har de arrangert to kvelder med dommertrening de to siste ukene. Dette har de gjort for å samkjøre par, teste ut nye sammensettinger, sikre mengdetrening for nye dommere, og finpusse stilen til neste sesong.

«Vi digger dommerne våre, og vi er opptatt av å ta godt vare på dem», sier dommerkontakt Line Blixt. Med seg har hun også Rolf-Erik Eriksen, som er én av flere ressurspersoner i klubben. «De er en god gjeng som trives i lag, og elsker liv og røre. Klubben har erfarne dommerutviklere og mange ivrige ungdommer. De støtter og heier på hverandre. De mest rutinerte ungdommene veileder de nyutdannede dommerne, og dette er vinn-vinn!»

Artikkelen fortsetter etter bildet

Dommertrening VBLIL2.jpg

Line Blixt forteller også at klubben har hatt fem dommere i Boble Oslo denne sesongen, og disse har vært med på å veilede de nyutdannede dommerne i klubben. Les mer om Boblene (utviklingsgruppe 3) her.

Vestre Bærum LIL arrangerer turneringen Pocket Valley Cup, og ønsker flere dommere til turneringen sin. De skal ha dommerutvikler på absolutt alle kampene i turneringen, samt dele ut diverse priser. Ønsker du å delta, kan du melde deg på her.

Ble du inspirert av dette og ønsker å gjøre dette i egen klubb, ber vi deg om å sende oss bilder og dele erfaringer! Dette kan sendes til nhf.ron@handball.no.