Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommer_Midtbøen og  Sjøvoll.jpg

Utviklingsgruppe 3 (Boblene)

Utviklingsgruppe 3 (ofte kalt «Boblene»), er en gruppe med ca. 80-120 yngre dommerpar i alderen 16-22 år.

Boblene, også kalt utviklingsgruppe 3, er en utviklingsgruppe for yngre dommere. Det er for dommere som ønsker å satse, som ønsker å bruke tid på dømming og/eller som ønsker tett oppfølging.

Gruppen har 2-4 boblemøter i året i hvert område. Til disse møtene inviteres dommerkontakter, dommerutviklere og dommere fra klubb i hver sone (boble). Regionen er delt inn i 6 soner (bobler). Innkalling kommer på mail og vi oppfordrer dommerkontakter til å ta med dommerne som er med i boblene, samt noen av parene som dømmer barnekamper i egen klubb. Det er viktig at de får vite om utviklingsmulighetene som eksisterer. Dette er et tiltak som er med på å beholde dommerne lengre i rollen. Om du som dommerkontakt har dommerpar i egen klubb som du ønsker at vi skal vite om, ta kontakt med boblesjefen i ditt område. Ellers er det Temaserie som er den største rekrutteringsarenaen til boblene.

Nedenfor finner du en oversikt over de 6 boblejsefene våre. Boblesjefene har 4-8 dommerutviklere under seg i sitt område. Hver av disse dommerutviklerne har 1-4 dommerpar de følger opp. Det gir oss rundt 80-120 yngre dommerpar som vi utvikler gjennom sesongen. Ønsker du å bidra i en givende rolle som dommerutvikler i boblene? Ta kontakt med Neda!

Den store forskjellen på å være med i boblene og det å stå utenfor, er at man får tett oppfølging av en dommerutvikler når man er med i bobla. Dommerparene og utviklerne som er med i boblene, får mulighet til å bli tatt ut til store arrangement. De blir nominert til blant annet regionscupfinaler, gutteturneringen vår og SPU15.

Leder for Boblene Navn Mobil Mail
NHF Region Øst Neda Rahimizadeh 906 24 770 neda@handball.no
       
Leder for bobleområde Navn Mobil Mail
Follo Kai Brynlund 924 85 807 kbrynlund@hotmail.com
Oslo Ole Christian Fjeld 934 21 492 ole@fhplast.no
Øvre Romerike Iselin Andresen Olafsen 425 46 340 olafseniselin@gmail.com
Nedre Romerike Thomas Usler 472 84 999 uslersen@gmail.com
Øvrig Østfold Stine Myrrusten 917 51 397

stine.myrrusten@brynild.no

Indre Østfold Runar Skagseth 466 28 060 rskags@gmail.com