Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

info_bilde.jpeg

Påmelding til Regional Talentsamling

Påmeldingen for guttene åpner mandag 17. april, mens påmelding for jentene åpner tirsdag 18. april.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag 28. mars åpnet påmeldingen til Regional Talentsamling for spillere født i 2008. Systemet krasjet dessverre fra start og vi ble nødt til å stenge linken. Dette er svært beklagelig, og vi har jobbet med en ny løsning for påmelding som skal være rettferdig for alle.

Det er veldig fint at våre samlinger skaper engasjement, og vi har fått mange forslag til hvordan vi burde løse samlingen og påmeldingen. Det vi har kommet fram til her er den endelige beslutningen for hvordan vi skal gjennomføre årets Regionale Talentsamling, og denne beslutningen kan ikke påklages.

For å sikre at systemet ikke krasjer igjen vil vi ha to forskjellige påmeldingslinker; én for jentene og én for guttene. Begge vil åpne kl. 18, og det vil være mulig å melde seg på hele kvelden.

For mer informasjon om samlingen, se nettsaken fra 15.03.23.

Som følge av systemkrasjen, har vi sett på muligheter for å utvide samlingen. Det er gledelig at vi får leie flere klasserom til overnatting, og på den måten kan planlegge en samling for enda flere spillere. I den åpne påmeldingen er det plass til ca. 70 gutter og ca. 110 jenter. For å sørge for at alle spillplasser er godt representert, har vi reservert noen plasser som skal sørge for at vi blant annet har nok målvakter og venstrehendte.

Vi ber derfor dere om å melde på spilleren kun EN gang. Etter registrering får utøver status "Registrert, ikke bekreftet". Det betyr at utøveren ikke er garantert plass på Regional Talentsamling, da Norges Håndballforbund Region Øst tildeler plass innen 26. april grunnet et begrenset antall deltakerplasser. Innen 26. april vil alle spillere få beskjed om de har fått plass eller ikke, og da vil det sendes ut info om betaling av egenandelen.

Påmelding gutter: 

Påmelding for gutter 2008 gjøres her. Samlingen er fulltegnet

Påmelding jenter:

Påmeldingen for jenter 2008 gjøres her. Samlingen er fulltegnet