Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

RT 2022 RØ.jpg
Foto: Regional Talentsamling 2022

Regional Talentsamling 2023

NHF Region Øst inviterer til Regional Talentsamling for jenter og gutter født i 2008! Påmeldingen er stengt.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

OPPDATERING: Informasjon om ny påmelding finner du her.

Samlingen finner sted i Rakkestad helgen 16. – 18. juni 2023.  

Det er spillere som har deltatt på en eller flere samlinger på SPU 14 inneværende sesong som har anledning til å melde seg på dette tiltaket. Det forventes at utøverne som melder seg på er dedikerte, ivrige, og har et brennende ønske om å bruke mye tid på håndball fremover.  

I påmeldingen er det satt av plasser til 140 deltakere, 90 jenter og 50 gutter - og det er førstemann til mølla som gjelder for de åpne plassene. Målet med samlingen er at spillerne skal få mye god trening av høy kvalitet og gode tips som de kan ta med seg hjem og jobbe videre med. Samtidig er det et mål for oss i regionen å bli bedre kjent med spillere som er født i 2008, og fortsette kartleggingen til SPU 15.  

Region Øst dekker en del av den totale kostnaden ved samlingen, men det tilkommer en egenandel på kr 2000 pr påmeldte spiller. Egenandelen inkluderer overnatting på skole fredag-søndag, samt alle hovedmåltider, trenerresurser og t-skjorte til deltakerne. Påmeldingen er bindende! 

Vi ønsker at alle uavhengig økonomisk situasjon skal ha mulighet til å melde seg på, og det er i den sammenheng mulighet til å søke om fritak fra egenandelen. Ta kontakt med Trine Sneeggen Fors, trine.sneeggenfors@handball.no eller Tom Fokstuen, tom.fokstuen@handball.no før påmeldingen åpner for ytterligere informasjon.  

Alle påmeldingslinker åpner 28. mars kl. 16.00* Husk å oppdatere nettleseren.

Påmelding for jenter 2008 gjøres her  Systemet har dessverre krasjet, og vi jobber med å finne en løsning. Mer info kom fredag 14. april.

Påmelding for gutter 2008 gjøres her Systemet har dessverre krasjet, og vi jobber med å finne en løsning. Mer info kom fredag 14. april.

Får du utfordringer med påmeldingen send en epost til: nhf.ron@handball.no, merk eposten Regional Talentsamling 2023.