Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Intersport Loppetassen 2019.jpg

Intersport Loppetassen Gullrunde

11. og 12. februar er det igjen klart for kamper og moro for de aller yngste - med sesongens tredje runde.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barna koste seg på Sølvrunden, og nå kan de glede seg til nok en runde og flere medaljer. Vi håper ingen lag trekker seg denne gangen. 

Foran denne runden presiserer vi igjen konsekvensene for å trekke lag. Som mange husker, er dette et viktig tema under infomøtene.

Det er lett å tenke at dette gjelder «andre – og ikke oss». Nå som sesongen er halvspilt for de yngste, minner vi om hvor viktig det er å informere foresatte godt i forkant. Dessverre kom det flere trekkinger tett opp mot forrige runde. Det får uheldige konsekvenser for mange involverte. Det var også lag som ikke dukket opp!

Konsekvensene er merkbare først og fremst for spillere på eget lag som ikke får spilt – det hender jo at noen kunne blitt med. Det er også veldig kjedelig for motstanderne. I tillegg blir det en ekstrajobb for arrangørklubben, som må sette sammen såkalte «arrangørlag», et ikke-eksisterende lag, som er lagt inn for å fylle det oppsatte kampprogrammet.

Det er ønskelig at disse kampene likevel går, slik at alle lag får like mange kamper.

Det er stort sett aldri noe problem å finne spillere eller kanskje et helt lag som vil spille mer samme dag, men det kreves altså en ekstra innsats for arrangørene!

Før dere tar avgjørelsen om å trekke et lag; se løsninger. Har dere med flere lag samme sted, kan kanskje noen spillere fra disse lagene bidra i stedet – så slipper dere også trekkingsgebyret som er på kr. 1000,- pr lag. Påmeldingsavgiften refunderes ikke.

Dersom dere likevel må trekke et lag, sendes en mail til anki.lian.spanic@handball.no. Aller helst skal leder i klubben sende denne, hvis ikke – sett vedkommende på kopi. Husk å oppgi navn på laget, klasse og pulje – eks: Klubben Rød i J07-19.

Dersom dere finner ut samme dag (eller fredag kveld) at dere ikke kan stille, MÅ arrangør få beskjed. NHF RØ må også informeres.

All informasjon om Intersport Loppetassen finner dere her, samt i punktene under.  

Kampene er tilgjengelige i appen Min Håndball og her. 

Appen kan alle laste ned og legge til sine favorittlag; både trenere, lagledere, foreldre, besteforeldre, søsken og andre supportere.

Det er ledige plasser i to av klassene - send en e-post til anki.lian.spanic@handball.no dersom dere ønsker å ha med flere lag:

  • J07: En ledig plass i Askimhallen – lørdag formiddag
  • J07: En ledig plass i Oppsal Arena – lørdag formiddag
  • G07: En ledig plass i Oppsal Arena – lørdag ettermiddag

Som alltid ønsker vi å presisere at det IKKE er tillatt å benytte gutter på jentelag – men derimot kan jenter spille på guttelag. Vi ber dere respektere denne regelen, som er lik for alle. Som trener eller lagleder må du sette deg godt inn i Spillereglene for 4’er håndballMerk spesielt Regel 5: Spilleregulerende regler.

VIKTIG:

  • Vær forberedt – kom i god tid slik at alle spillerne får være med på innmarsj og presentasjon 
  • Maks åtte spillere på hvert lag, men jo færre innbyttere, jo bedre for alle 
  • Maks fire lagledere på hvert lag. Men er det nødvendig med så mange? đŸ˜Š
  • Lag en lagsplakat og ta gjerne med en maskot/bamse e.l. Det er stor stas!
  • Fyll ut SPILLERLISTEN (Intersport Loppetassen) på forhånd og lever til arrangøren ved ankomst. Spillerstall i TA benyttes ikke på dette nivået. Spillerlisten er også sendt på e-post til klubben din
  • Barnehåndball foregår på barnas premisser – alle trenere, lagledere, klubbledere og foreldre vet om BARNEHÅNDBALLENS RETNINGSLINJER
  • Ingen skal notere antall scorede mål. Verken arrangør, lagledere eller foreldre. Det har ingen hensikt i 4’er håndball
  • Følg med på Facebook-siden vår: Norges Håndballforbund Region Øst
  • NB! I alle klasser i Intersport 4’er (B06, B07, G07 og J07) brukes ballstørrelse 00/mikro, mykball. - Dette er arrangørens ansvar, men alle lagledere må bidra til at korrekt ball brukes i alle kamper!

 NETTVETT – HVA ER GREIT OG IKKE?

I juni kom det nye retningslinjer fra Norges Idrettsforbund. Disse må særlig alle som er involvert i barneidrett, sette seg godt inn i. I dag tar vi bilder og videoer oftere enn før. Men det er mye vi må tenke over før vi tar opp kameraet. Det er alltid viktig å ha respekt for andre menneskers rett til personvern. Noe som er greit for en er ikke alltid greit for en annen. Andre kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde eller video av – for eksempel at de bor på hemmelig adresse.

Informer derfor foresatte, trenere og lagledere godt, slik at vi unngår uheldige episoder:

Minner om påmeldingsfristen for den aller siste runden i sesongen 2022-23:

Stjernerunden: 15. februar | Spilles 18. eller 19. mars 2023