Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2021-hummel-ball-håndballmål-640-360-foto-maren-grini.jpg
Foto: Maren S. Grini / NHF

Kampaktiviteten for bredde senior er i gang!

Etter tirsdagens pressekonferanse ble det klart at vi igjen kan spille kamper i J33 og 3. – 6. divisjon.

Det er veldig ulikt i hver divisjon og hver avdeling i antall kamper som allerede er spilt, og hvor mange kamper som gjenstår i oppsettet. Totalt sett er det mange kamper som gjenstår i avdelingene for å kunne fullføre dobbel serie.

Vi har strebet etter å finne en løsning som er så rettferdig og lik som mulig, for alle. Pandemien er fortsatt ikke ferdig med oss, og vi tror derfor det fortsatt vil være kamper som må utsettes.

Vi har kommet frem til at halvspilt sesong vil være gjeldende når det gjelder opprykk.

  • Ingen lag rykker ned i sesongen 2021-22.
  • Dersom det er noen som ønsker å rykke ned, så må dere ta kontakt med regionskontoret innen 1. april.
  • Lag som ikke ønsker opprykk må melde fra innen 15. februar.

Lag som ikke har halvspilt sesong må prioritere disse kampene. Frist for gjennomføring av nevnte kamper settes til 15. april. Informasjon om hvilke kamper som gjenstår for halvspilt sesong sendes ut til lagene.

De øvrige kampene vil ligge som oppsatt for å sikre god kampaktivitet for alle lag, men vil ikke være tellende når det gjelder plassering og opprykk. Det vil si at de øvrige kampene er valgfrie. Dersom noen av de oppsatte kampene må flyttes for å sikre halvspilt sesong innen fristen, må dere ta kontakt med regionen. Bruk gjerne mai for å avvikle kamper. Hvis dere avtaler kamper i mai med motstander, må dere huske å ta hensyn til eventuelle turneringer, samt sjekke at hallen er ledig før omberamming meldes inn til regionen. Lagene kan også bruke treningstid i ukedager.

Informasjon om gjeldende tabeller kommer senere.

Viktig:

  • Kampoppsettet fra og med 7. februar blir stående. Dersom lag har behov for å omberamme kamper fordi de ønsker å trene med kontakt noe lengre, vil det bli godkjent uten gebyr.
  • Kamper som blir avtalt må meldes inn 14 dager før kampdato for at regionen skal kunne sette på dommere. Dersom kamper meldes inn senere enn 14 dager før kampdato, må klubben selv skaffe dommere.
  • Dersom kamper blir avlyst/flyttet mindre enn 96 timer (4 dager) før kampstart (ikke koronarelatert), vil klubbene bli belastet med walkover-gebyr og dommerne sender walkover-regning til regionen.
  • Dersom kamper blir avlyst/flyttet mindre enn 96 timer (4 dager) før kampstart på grunn av korona, kan dommere/dommerutviklere sende walkover-regning til regionen.