Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fotarbeid_640x360.jpg

Kampaktivitet for seniorhåndballen

Hvordan kampavviklingen blir for 3.-6. divisjon og J33, vet vi ikke før nye retningslinjer blir offentliggjort.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi håper på gode nyheter neste uke, og at regjerningen åpner for normal trening og kampaktivitet. På grunn av usikkerheten rundt nye retningslinjer og at lag ikke har fått trene som normalt, har vi besluttet å fjerne alle kamper fram til og med søndag 6. februar. Kampoppsettet fra 7. februar blir foreløpig stående.

Vi er klar over at enkelte lag ønsker å trene med kontakt noe lengre før de er klare til å spille kamper. I de tilfeller må hvert lag selv ta stilling til om det er behov for å omberamme kamper som er satt opp fra og med 7. februar. Dersom lag har behov for å omberamme på dette grunnlaget, vil det bli godkjent uten gebyr. Husk å ta kontakt med motstander og dommere for å informere om omberammingen, før dere sender den inn via TA. 

Kamper som omberammes hvor dere ikke har blitt enige om nytt tidspunkt, vil blir satt uten tid og dato, og lagene må senere bli enige om ny kampdato.

Ettersom det er en del kamper som har blitt avlyst/utsatt på grunn restriksjoner og covid har vi besluttet å forlenge sesongen ut mai.

Vi kommer med mer informasjon når vi vet hva som blir vedtatt neste uke.