Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Forsvar_640.jpg

Kampoppsettet for vårsesongen er publisert

Med forbehold om endringer har vi ryddet i hallene og publisert kampene for våren.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Basert på retningslinjene som kom 13. desember har all regional kampaktivitet blitt stanset frem til og med 11. januar. Første kamphelg er derfor 15.-16. januar. Kampene fram til 11. januar ligger foreløpig uten klokkeslett, og vi må avvente til etter jul med å avgjøre hva som skjer med disse kampene.

Det er planlagt to runder i 4’er håndball i januar, se egen nettsak for Intersport Loppetassen Sølvrunde og Intersport 4’er runde 4

Vi har lagt inn 10-15 minutter mellom hver kamp der det er mulig. Dette for å sikre god tid mellom kampene, slik at det er lettere å opprettholde godt smittevern.

Det er for tiden stor usikkerhet hvilke retningslinjer som vil gjelde etter 11. januar, men vi holder oss informert og oppdaterer så snart vi vet noe.

Vi vet dessverre ikke noe mer enn dere om når kampene kommer i gang igjen. Derfor er vi avhengig av god kommunikasjon med klubbene, slik at vi sammen kan finne ut av hva som blir mest hensiktsmessig for det enkelte lag/klubb. Det er veldig vanskelig å si hvordan situasjonen er om 3-4 uker, men vi prøver å være "klare" dersom vi får grønt lys. Blir situasjonen værende slik den er nå så er det klart at vi må gjøre endringer. Her må vi i regionen være fleksible og være forberedt på endringer underveis.

I mellomtiden får vi være nøye på smittevernreglene og retningslinjene som er satt av myndighetene. Frem til vi møtes igjen i hallene må vi jobbe for å ta vare på hverandre - dommerne, de som er i styret, trenerne, spillerne, frivillige og idretten vår, slik at vi kommer sterkt tilbake når muligheten byr seg.