Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Barnehåndball_2019.jpg

Påmelding til første runde i Intersport 4'er

Nå er det klart for å melde på lag i både Intersport Loppetassen og Intersport 4'er for sesongen 2021-22.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi krysser alt vi har for at sesongen kan gå så normalt som mulig, og gleder oss til å ønske de yngste håndballspillerne våre velkommen til kamper. Mange har nok aldri spilt tidligere, og derfor er det ekstra viktig å få i gang aktiviteten.

Kampene i 4’er håndball er tilpasset aldersgruppene 6-9 år.

Det er fortsatt usikkert hva som vil gjelde av restriksjoner i de første rundene, og vi benytter derfor ikke flerbanehaller i disse. Arrangørklubbene stiller med én flate og maks to minibaner. Dette gjør at vi kan forhåpentligvis kan etterleve kravene for arrangement, følge smittevernregler og ha plass til tillatt antall publikum.

Det settes spesielle krav til arrangørklubbene, som gleder seg til å ønske alle velkommen.

Hvert lag kan stille med inntil 8 spillere (det anbefales ikke flere enn seks), og til Intersport 4'er runde 1 kan det komme begrensninger for antall lagledere/trenere som er med på benken. Detaljert informasjon kommer når runden nærmer seg og vi vet antall påmeldte lag.

For at barna skal få den beste følelsen etter en runde, er det viktig at de voksne setter seg godt inn i reglene på forhånd. Husk at Intersport Loppetassen og Intersport 4’er runder ikke er en arena for suksessrike trenere, men en arena for glade barn. Ingen lag behøver å vinne med mer enn 5-6 mål. Det kan vi voksne sørge for. Det er ikke måltavler under disse kampene.

Sammen med arrangørklubber inviterer vi til seks kamprunder i Intersport 4'er og fire kamprunder i Intersport Loppetassen. Påmeldingen er åpen for alle runder. Merk egne påmeldingsfrister for hver runde.

Første runde i Intersport 4'er spilles 25. eller 26. september. Fristen for å melde på lag er 30. august (kan utvides til 2/9 hvis behov).

Påmelding av lag skjer via TurneringsAdmin (TA) av klubbens leder, og klubbene velger fritt hvilke runder de ønsker å delta på. Merk dere at hver runde har egen påmeldingsfrist, disse – samt all annen nyttig informasjon, finner du på hjemmesidene til spilltilbudet:

Intersport Loppetassen 

Intersport 4'er runder

I år ar vi følgende klasse- og aldersinndeling:

Loppetassen - klasse 6 år, barn født i 2015 eller senere:
Blandet klasse B06. Jenter og gutter spiller sammen
- Det er tillatt å stille med rene gutte- og rene jentelag

Loppetassen - klasse 7 år, barn født i 2014 eller senere:
Blandet klasse B07. Jenter og gutter spiller sammen
Gutteklasse G07. Tillat med jenter på laget
Jenteklasse J07. Ikke tillat med gutter på laget

Intersport 4'er - klasse 8 år, barn født i 2013:
Jenteklasse J08. Ikke tillat med gutter på laget 
Gutteklasse G08. Tillat med jenter på laget

Intersport 4'er - klasse 9 år, barn født i 2012:
Jenteklasse J09. Ikke tillat med gutter på laget 
Gutteklasse G09. Tillat med jenter på laget

For klassen 9 år, er tilbudet både Regionserien/Kortbane (påmelding var i april) og Intersport 4'er. Vi ber alle derfor lese nøye intensjonen med disse tilbudene:

Merk at det inviteres både til Intersport 4'er og Kortbane (5’er med redusert målhøyde) for 9-åringer. Kortbane er primært for øvede spillere, mens Intersport 4'er er for nybegynnere og de som trenger mer tid på å «knekke koden». Det er derfor ikke ønskelig at klubbene melder på spillere i begge tilbud. Begge spilltilbudene kan gjennomføres samtidig, på ulike steder i hele regionen. Det er ikke mulig å omberamme kamper i disse klassene.

Vi ber om at klubber som har med lag i begge tilbud, navngir lagene med ulike fargekoder ved påmelding – slik at det ikke ser ut som «Klubben Rød» spiller doble kamper samme dag på forskjellige steder.

Øvrig informasjon fra SPILLTILBUDET/BARNEHÅNDBALL, finner dere her.

Alle trenere og lagledere med lag i Loppetassen og Intersport 4'er, får invitasjon til obligatoriske INFORMASJONMØTER – som avholdes flere steder i regionen etter høstferien – alternativt på Teams om situasjonen også i år tilsier det.

Vi minner også om seminaret for barnehåndballtrenere som arrangeres 15. og 16. oktober på Fornebu. Egen invitasjon er sendt alle klubbene. 

Vi gleder oss til nok en herlig sesong med kamper for de yngste!