Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Korona artikkelbilde.jpg

Behov for å utsette kamp pga. covid-19

Dersom det er covid-19 i laget, eller minimum tre spillere er syke, kan kampen omberammes kostnadsfritt.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå som sesongen kastes i gang er det mye usikkerhet rundt retningslinjer og hva man skal gjøre dersom man har covid-19 eller sykdom i laget. Vi har derfor laget en oversikt over gjeldende regler.

Covid-19

  • Spillere/trenere med symptomer på sykdom skal ikke delta på kamp eller trening​.
  • Dersom spiller eller medlem av spillers husstand utvikler symptomer som kan knyttes til covid-19 skal: Spiller og/eller husstandsmedlem testes for covid-19. Spilleren skal ikke møte/delta på trening/kamp før det er bekreftet, gjennom test, at spiller og/eller husstandsmedlem ikke er covid-19 smittet.
  • Dersom spiller eller trener får påvist covid-19, vil dere bli kontaktet av lokale helsemyndigheter og få informasjon om hvilke retningslinjer som gjelder.
  • Det er fri omberamming helt opp til kampstart dersom det gjelder påvist covid-19 eller uavklart smittesituasjon og laget av den grunn ikke skal stille til kamp.​
  • Ta kontakt med motstander, send en mail til nhf.ron@handball.no, og informer oppsatte dommere om at kampen er utsatt. Mailen til regionen skal inneholde: kampnummer, beskrivelse av årsak til at kampen må utsettes og eventuelt nytt kamptidspunkt dersom dette er avklart. Dersom ikke nytt tidspunkt er avklart, så vil kampen settes uten dato.
  • Lagene må bli enige om ny dato. Laget som ikke kunne stille til kamp har ansvar for å kontakte motstander så fort som mulig og senest innen 14 dager før siste spilledato før jul. Send en mail til nhf.ron@handball.no når dere har avtalt ny dato.

Vi ber samtidig alle sette seg inn i protokoll for barne- og ungdomshåndballen, treningsprotokoll for topphåndballen og treningsprotokoll for lavere divisjoner.