Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Barnehåndball2019_forsvar.jpg

Husk påmeldingsfristen 3. desember (NY!)

Påmeldingsfristen utvides et par dager for Intersport 4’er runde 4 og Intersport Loppetassen Sølvrunde.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

På bakgrunn av dagens smittesituasjon har vi besluttet å avlyse Intersport 4’er runde 3 i sin helhet.

Vi vet ingenting om situasjonen i januar – men som alltid følger vi myndighetene tett og tar beslutninger deretter. Det er likevel viktig at vi legger opp til kamptilbudet og aktiviteten til våre yngste. Om det lar seg gjennomføre med runder i januar, krever det mye tid og planlegging. Både arrangørklubbene og vi i NHF Region Øst håper like mye som barna, at det skal spilles kamper snart igjen. Derfor må vi sette en frist for påmelding, og heller endre om smittesituasjonen tilsier det.

Intersport Loppetassen Sølvrunde (for 6- og 7-åringene) arrangeres 16. eller 17. januar og Intersport 4’er runde 4 (for 8- og 9-åringene) spilles helgen etter; 23. eller 24. januar.

Klubbene må huske å melde på lag som vanlig i TurneringsAdmin - innen den nye fristen torsdag 3. desember.

Kampoppsettet blir publisert før jul.

Alle arrangørene vil etterleve kravene for arrangement - og alle smittevernregler vil bli fulgt. Arrangørklubbene gleder seg til å ønske alle velkommen. Vi gjorde gode erfaringer i de to første rundene med 4’er håndball for 8- og 9-åringene, og er sikre på at arrangørene av Intersport Loppetassen Sølvrunden og Intersport 4’er runde 4, vil holde like fine arrangement.

Hvert lag kan stille med inntil 8 spillere (det anbefales ikke flere enn seks), samt maks to lagledere/trenere med på benken. Det vil komme begrensninger i antall tilskuere hvert lag kan ha med seg. Alle skal registrere seg hos arrangørklubben for å kunne sikre smittesporing. Detaljert informasjon kommer både fra NHF Region Øst og arrangørklubben direkte til gjestende lag, når runden nærmer seg og kampene er publisert.

For at barna skal få den beste følelsen etter en runde, er det viktig at de voksne setter seg godt inn i reglene på forhånd. Husk at Loppetassen og Intersport 4'er håndball ikke er en arena for suksessrike trenere, men en arena for glade barn. Ingen lag behøver å vinne med mer enn 5-6 mål. Det kan vi voksne sørge for. Det er ikke måltavler under disse kampene.

Alle trenere og lagledere med lag i 4’er håndball, ble invitert til høstens obligatoriske INFORMASJONMØTER – det kan gi en trygghet også for foreldre/foresatte å se og høre gjennom presentasjonen. Det er foresattes ansvar å holde barnet hjemme om det er sykt eller har symptomer på Covid-19. Det gjelder både på trening og til kamp.

Minner om at alle må sette seg godt inn i gjeldende veiledere.