Annonse:
Gjensidige pensjonssparing
Annonse:
Gjensidige pensjonssparing

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Intersport 4’er runde 3 utsettes

Helgen 21. og 22. november var vi klare for høstens tredje runde for 8- og 9-åringene.

Nå håper vi at den kan gjennomføres som en «førjulsrunde» i stedet.

Vi har besluttet å utsette Intersport 4’er runde 3 – fordi det ikke er forsvarlig å arrangere et slikt arrangement med de varslene Regjerningen kom med torsdag 5. november. Selv om flere haller er åpne, og det vil være lokale retningslinjer som gir rom til å kunne gjennomføre runden – håper vi på forståelse for at vi må gjøre det likt for alle i hele regionen.

Ny kamphelg blir:

Lørdag 12. eller søndag 13. desember 2020.

Dette er selvsagt med forbehold om smittesituasjonen. Om ikke runden lar seg gjennomføre denne helgen, avlyses den i sin helhet.

To runder er allerede gjennomført, og ytterligere tre venter i 2021.

Alle klubber mottar denne informasjonen også på e-post. De opprinnelige kampene var ikke publisert enda, i påvente av torsdagens pressekonferanse, samt mangel på én arrangør. Kampene legges ut i løpet av uke 46.

Merk frist torsdag 26. november:

Lag som er påmeldt, vil få en mulighet til å trekke seg frem til denne datoen. Det åpnes ikke for å melde på flere lag, da arrangørklubbene ikke har kapasitet til det i denne runden. Merk at runden AVLYSES om dette er anbefalingen fra myndighetene. Dere trenger derfor ikke trekke lag med dette som begrunnelse. Om helgen derimot ikke passer, send mail til: Anki.lian.spanic@handball.no

Håper alle forstår denne avgjørelsen, og at hele Norge nå deltar i dugnaden slik at vi igjen kan få samlet barna til kamper og andre aktiviteter. Dere ute i klubb har gjort en fantastisk jobb med rekruttering – så vi håper alle spillere og trenere blir tatt godt vare på i perioden vi står foran.