Annonse:
Gjensidige pensjonssparing
Annonse:
Gjensidige pensjonssparing

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Flere kommuner følger Oslo

Ytterligere flere kommuner følger retningslinjene som forbyr kampaktivitet i og utenfor kommunen.

Fredag 6. november vedtok Oslo kommune at alle arrangementer, herunder kampaktivitet, forbys ut november. Vi er i dialog med de andre kommunene i regionen for å få en oversikt over hvilke som følger Oslo (ingen kampaktivitet), og hvilke kommuner som følger de nasjonale retningslinjene (tillater kampaktivitet, med restriksjoner på antall som kan være tilstede).

Oppdatering: Restriksjonene i de ulike kommunene endrer seg fortløpende, og dette er kun en veiledende oversikt. Klubbene om å holde seg oppdatert på hva som til enhver tid gjelder innenfor egen kommune - og gjerne informere oss dersom sitasjonen endrer seg.

Dette medfører at vi nå setter alle kampene i november uten dato inntil videre – med unntak av kamper som er satt opp mellom lag hvor vi har oppfattet i dialog med kommunene at det er tillatt å spille. Vi ber dommere som er satt opp til å dømme kamper i november sjekke dommerdagboka si fortløpende – det er denne som er gjeldende til enhver tid. Dette er unntakstilstand som fører til at muligheten for W.O honorar utgår.

Trening i kommuner som forbyr kampaktivitet: Lag til og med 20 år (født i 2000 og senere) har lov til å gjennomføre treninger som normalt i henhold til protokoll for trening. De kommunene som har vedtatt forbud mot kampaktivitet for barn/unge har også vedtatt full stans i breddeidretten for voksne, herunder trening (med noen unntak).

NB: Det kan være noen kommunale forskjeller. Vi ber derfor klubbene om å forholde seg til kommunens retningslinjer.

Følgende kommuner har vedtatt å forby kampaktivitet til og med 29. november (oppdateres fortløpende):
Oslo, Lillestrøm, Asker, Bærum, Nordre Follo, Ås, Aurskog Høland, Ullensaker, Gjerdrum, Nannestad, Vestby, Enebakk, Nittedal, Nes, Frogn, Rælingen, Lørenskog, Eidsvoll, Hurdal, Nesodden og Askim.

Følgende kommuner (klubber i disse kommunene) har vedtatt å forby kampaktivitet til og med 25. november (oppdateres fortløpende):
Moss, Fredrikstad, Halden, Skiptvet og Råde

Følgende kommuner tillater per i dag kampaktivitet (oppdateres fortløpende):
Indre Østfold, Sarpsborg, Hvaler, Aremark, Marker, Rakkestad og Våler 

Det vil si at kamper som er satt opp mellom lag i kommuner som tillater kamper, kan avvikles. Vi vil ta kontakt med de klubbene dette gjelder. Øvrige kamper vil bli satt uten dato inntil videre.

NB: Det kan komme kommunale endringer de nærmeste dagene. Vi oppfordrer klubbene til å følge med på kommunenes hjemmesider, samt å ha god dialog med kommunen.

Vi jobber med å se på hvordan vi skal avvikle resten av seriespillet. Dette avhenger av når vi kommer i gang igjen. Mer informasjon kommer når dette er klart.