Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr
Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Påmelding til Bronserunden (6-7 år)

Fristen for å melde på lag til sesongens første runde i Intersport Loppetassen er mandag 19. oktober.

Det er viktig å komme i gang med aktiviteten også for de aller yngste, og vi håper oppstarten også her kan gå som planlagt.

Vi gleder oss derfor til igjen å ønske våre yngste håndballspillere velkommen til 4’er håndball og kamper tilpasset deres aldersgrupper; 6 og 7 år.

I den aller første runden, benyttes det ikke flerbanehaller, men én flate og maks to minibaner. Dette gjør at vi kan etterleve kravene for arrangement for inntil 200 personer og også alle smittevernregler vil bli fulgt. Det settes spesielle krav til arrangørklubbene, som gleder seg til å ønske alle velkommen.

Den første runden med 4’er håndball for 8- og 9-åringene gikk bra, og vi er sikre på at arrangørene av Loppetassen lager like fine arrangement.

Hvert lag kan stille med inntil 8 spillere (det anbefales ikke flere enn seks), samt maks to lagledere/trenere med på benken. Det vil komme begrensninger i antall tilskuere hvert lag kan ha med seg. Alle skal registrere seg hos arrangørklubben for å kunne sikre smittesporing. Detaljert informasjon kommer når runden nærmer seg og vi vet antall påmeldte lag.

For at barna skal få den beste følelsen etter en runde, er det viktig at de voksne setter seg godt inn i reglene på forhånd. Husk at Loppetassen og 4'er håndball ikke er en arena for suksessrike trenere, men en arena for glade barn. Ingen lag behøver å vinne med mer enn 5-6 mål. Det kan vi voksne sørge for. Det er ikke måltavler under disse kampene.

Sammen med arrangørklubber inviterer vi til seks kamprunder i Intersport 4'er og fire kamprunder i Intersport Loppetassen. Påmeldingen er åpen for alle runder. Merk egne påmeldingsfrister for hver runde.

Intersport Loppetassen Bronserunden spilles 14. eller 15. november. Fristen for å melde på lag er 19. oktober.

Påmelding av lag skjer via TurneringsAdmin (TA) av klubbens leder, og klubbene velger fritt hvilke runder de ønsker å delta på. Merk dere at hver runde har egen påmeldingsfrist, disse – samt all annen nyttig informasjon, finner du på hjemmesidene til spilltilbudet:

Intersport Loppetassen 

I år ar vi følgende klasse- og aldersinndeling:

Loppetassen - klasse 6 år, barn født i 2014 eller senere:
Blandet klasse B06. Jenter og gutter spiller sammen
- Det er tillatt å stille med rene gutte- og rene jentelag

Loppetassen - klasse 7 år, barn født i 2013 eller senere:
Blandet klasse B07. Jenter og gutter spiller sammen
Gutteklasse G07. Tillat med jenter på laget
Jenteklasse J07. Ikke tillat med gutter på laget

Alle trenere og lagledere med lag i Loppetassen er invitert til høstens obligatoriske INFORMASJONMØTER – husk å melde deg på om du ikke allerede har gjort det.

Vi gleder oss til nok en herlig sesong med kamper for de yngste!