Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Webinar.jpg

Presentasjon og opptak fra infomøtene

I september har vi gjennomført fire webinarer om sesongen 2020/21 – hvor over 700 trenere deltok.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vanligvis inviterer vi trenere til informasjonsmøter rundt i regionen, men på grunn av koronasituasjonen så vi oss nødt til å gjennomføre møtene som webinar. Vi inviterte trenere og lagledere for aldersgruppen 9 år-senior, men ønsket også ledere velkommen.

Målet med møtene var å presentere spilltilbudet for den nye sesongen, svare på eventuelle spørsmål og komme med presiseringer. Spesielt viktig denne gangen var en kjapp gjennomgang av protokollen for barne-og ungdomshåndballen og generelle retningslinjer rundt smittevern. Vi ønsker å takke alle som deltok, og for alle innspill vi mottok både under og etter webinarene.

Det er viktig at alle setter seg inn i SPILLTILBUDET og SESONGBESTEMMELSENE til Region Øst. 

Agendaen var følgende:

  • Covid-19
  • Spilltilbudet sesongen 2020/21 (flere nyheter)
  • Trenerollen
  • Diverse info

Her finner du presentasjonen som ble brukt under webinaret (PDF).

Under kan du se opptaket vi gjorde av webinaret den 15. september:

Presiseringer
Etter gjennomføringen av webinarene samlet vi spørsmålene og kommentarene som dukket opp underveis. Vi bestemte oss for å lage en oversikt hvor vi presiserer enkelte temaer:

Spilletider
Det var noe forvirring rundt spilletiden til Juniorserien. Den er 2 x 25 minutter. Aldersbestemmelser, spilletider og ballstørrelse for alle klasser finner du her.

Spillerlister
Denne sesongen skal det føres deltakerlister over alle som deltar i arrangementet. For spillere fra og med 13 år registreres dette i TurneringsAdmin (TA). For spillere under 13 år benyttes et eget skjema. Disse skal fylles ut og leveres til arrangøren ved ankomst dersom ikke annet er presisert.

Omberamming på grunn av sykdom eller påvist covid-19
Det er fri omberamming helt opp til kampstart dersom det gjelder påvist Covid-19 og laget av den grunn etter råd fra helsemyndighetene ikke skal stille til kamp.

Dersom minimum tre spillere ikke kan delta i kamp på grunn av sykdom, og laget av den grunn ikke kan stille til kamp, må dokumentasjon sendes til regionen fra foresatte eller spillere. 

Lagene må bli enige om ny dato. Laget som ikke kunne stille til kamp har ansvar for å kontakte motstander så fort som mulig.

Ekstra tid mellom kampene
Vi har denne høsten lagt inn 20 minutter mellom kampene. Dette er ikke til oppvarming, men for å kunne vaske over alle flater og sluse ut/inn lag og publikum uten trengsel.

1-metersregelen
Vi ønsker å presisere at spillerne skal holde 1 meters avstand i alle sitasjoner bortsett fra der det er unntak. Det vil si at det skal holdes før og etter trening. Trener skal holde avstand til spillere også under trening. Regelen gjelder også på tribunen; hvis mor, far og søster ser på kamp, så skal de ha 1 meter seg imellom i alle retninger. Det gis ikke unntak for denne regelen i det hele tatt.