Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Oppdatering av lags- og kontaktinformasjon

For at omberammingene skal gå så enkelt som mulig, minner vi om at lagsinformasjonen må oppdateres!

Om laget ditt var G14 forrige sesong, er det G15 som er aktuelt nå. Det er viktig at klubben går inn på hvert enkelt lag (fra eldst til yngst) og flytter spillerstallene og lagledelse til riktig lag. I tillegg må klubben påse at vervene (funksjonene) i TA/SA er oppdatert med riktige navn.

Det kan også være en fin tid nå å rydde i både SA og TA for klubbene. Fjern lag som ikke er aktive (påmeldte sesongen 2020/2021): «Sett ikke aktiv» i TA. Her kan du få beskjed om at laget er aktiv i inneværende sesong, fordi ny sesong i prinsippet ikke starter før 1. juli.

Første utkast av terminlistene ble publisert fredag 5. juni, og det er fri omberamming frem til 30. juni.

OBS! Det er veldig viktig at kontaktpersonene for hvert lag har huket av i boksen som heter "Tillat publisering på internett" slik at kontaktinformasjonen kan finnes på handball.no. Ta kontakt med klubben din om du er usikker på hvordan dette gjøres. Det er også tid for å oppdatere e-post og telefonnummer på din profil.

Vi minner om oppfordringen vår fra vårens infomøter; klubbene bør ta eierskap til arrangement og se konsekvenser når mange kamper forsvinner ut fra opprinnelig helgedag. I tillegg blir det færre treninger for noen om det blir mange kamper i lagenes treningstid. Klubbens policy bør formidles godt til trenere og lagledere. Det kan være mange gode årsaker til omberamminger, vi bare oppfordrer til fokus på dette.