Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Terminlister for sesongen 2020/21 er publisert!

Første utkast av sesongen 2020/21 er klart, og det er tid for å planlegge omberamminger.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med forbehold om endringer som følge av Covid-19 

Kampene er tilgjengelig på handball.no og i appen "Min Håndball" og kan nå fritt omberammes frem til 30. juni 2020. Etter 1. juli blir terminlistene utilgjengelige fram til ca. 15. august.

Endelige kamptidspunkt og kampoppsett ikke vil være gjeldende før ca. 15. august. 

Vi gjør oppmerksom på at kampene ligger uten klokkeslett. Dette for å unngå tidligere års forvirring da klokkeslettene alltid vil endre seg i det endelige kampoppsettet. Som en pekepinn vil som regel de yngste lagene spille først – og de eldste sist.

Administrasjonen setter kamptidspunkt slik at arrangementene i hallene blir mest mulig optimale. Det er derfor ikke mulig for lagene å sette tidspunkt i helgene selv.

Kamper kan også bli flyttet fra søndag til lørdag, og motsatt, avhengig av halltilgangen.

Juniorserien og seniorlagene som skal spille kamper i egen treningstid trenger kun å melde inn dette per mail - uten å bruke TA. Lagene trenger heller ikke å avtale med motstander. Dette må gjøres innen 9. august. 

Omberamminger gjøres elektronisk i TurneringsAdmin (TA).

Her kan du lese gjeldende regelverk for omberammelser.

Her kan du lese om hvordan du omberammer.

For at omberammingene skal gå så enkelt som mulig, må lagsinformasjonen oppdateres! Om laget ditt var G14 forrige sesong, er det G15 som er aktuelt nå.

OBS! Det er veldig viktig at kontaktpersonene har huket av i boksen som heter "Tillat publisering på internett" slik at kontaktinformasjonen kan finnes på handball.no. Ta kontakt med klubben din om du er usikker på hvordan dette gjøres. Det er også viktig å oppdatere e-post og telefonnummer.

Vi minner om oppfordringen vår fra vårens infomøter; klubbene bør ta eierskap til arrangement og se konsekvenser når mange kamper forsvinner ut fra opprinnelig helgedag. I tillegg blir det færre treninger for noen om det blir mange kamper i lagenes treningstid. Klubbens policy bør formidles godt til trenere og lagledere. Det kan være mange gode årsaker til omberamminger, vi bare oppfordrer til fokus på dette.

Etter ønske fra klubbene, har flere aldersklasser nå doble hjemmekamper. Dette frigjør noen helger for disse lagene.

Det er ikke mulig å omberamme regionskampene i J/G 09 og 10 år.

Påmelding til Loppetassen og Minirunder åpner i august.

Nyttig informasjon:

Sesongbestemmelser 20/21

Spilltilbudet 20/21