Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Har du som trener meldt deg på?

Målvaktsutdanningen er først og fremst et praksiskurs for målvakter, men vi ønsker at også trenere skal delta.

Denne utdanningen bygger på NHFs Målvaktskolen. Vi har invitert til fem kurs i MV1 (11-12 år), fem kurs i MV2 (13-15 år) og tre kurs i MV3 (16-18 år) i inneværende sesong. Mange av kursene ble fulle på et blunk av ivrige målvakter, men det er fortsatt plass til flere trenere. 

For at målvaktene skal kunne jobbe med videre utvikling i egen klubb, er det viktig at treneren setter seg inn i målvaktens hverdag. Derfor anbefaler vi at treneren til alle påmeldte målvakter også melder seg på kursene. Vi anbefaler i tillegg at klubber og lag som ikke fikk plass til sine målvakter på kursene, sender aktuelle trenere. Dette er en ypperlig anledning til å få god innsikt i alderstilpasset målvaktstrening – som de kan ta med seg tilbake til sine egne målvakter. 

Instruktørene vil på kursene presentere egnede øvelser, forklare treningsfokus og veilede målvaktene gjennom øvelsene. Deltakende trenere skal følge instruktørene «på gulvet» og vil gjennom dialog og praktiske oppgaver få en god innsikt i alderstilpasset målvaktstrening. Målet er å gi både målvakter og trenere et godt grunnlag til å fortsette treningen i eget lag i tråd med NHFs Målvaktskolen.

Å være målvakt er ikke «gjort på en dag». Det er derfor viktig at målvaktene får fokus hver dag. Den oppfølgningen vil trenere gjøre tryggere etter å selv ha deltatt på kurset. Prisen for å delta er 100,- for trenere.

Les mer om Målvaktsutdanningen og meld deg på her